Pakkepris

Hengerpakke m.

Rammestillas 9x7,5/9,5m Alu

Henger med rammestillas 9x7,5/9,5m aluminium er et slitesterkt og trygt, stillaskombination som er enkelt og raskt å montere og transportere. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp.
  • Komplett stillas med tilhenger
  • Enkel transport av stillaset ditt
  • Hjul: 13″ helårsdekk
88 592 NOK 110 752 NOK

På lager Sendes normalt innen 2 virkedager |   ART.NR. 6265H00-2

Fleksibel og trygg Levering
Vi tilbyr fakturabetaling Kontakt oss for bestillinger over 150.000
Leasing Med Nordea

Hengerpakke m.

Henger med rammestillas 9x7,5/9,5m aluminium er et slitesterkt og trygt, stillaskombination som er enkelt og raskt å montere og transportere. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp.

Bruksområde 

Rammestillas 9x7,5m i aluminium er egnet til enkle fasadearbeider som maling der det er viktig å kunne arbeide over et større areal under trygge forhold.  

Arbeidsområdet som dekkes med stillaset er 9,15 meter i lengde og 10,5 meter i arbeidshøyde der arbeidshøyden beregnes til 8,5 meter over den øverste plattformen, Takket være de justerbare bunnskruene kan stillaset tilpasses ujevnt underlag. 

Fleksibilitet  

Rammestillas har en enkel konstruksjon med lukkede rammer som raskt kan monteres. De lette planene i aluminium kan stables, og de robuste rekkverksrammene gjør at det ikke er nødvendig med diagonalstag. Færre komponenter gjør håndteringen enklere og mer kostnadseffektiv, og takket være den patenterte fjærlåsen unngår man helt bruk av verktøy ved montering og demontering. Stillaset er svært allsidig og fleksibelt, da det har komponenter som er kompatible med andre HAKI-systemer.  

Rekkverksrammene GFL leveres i ekstremt slitesterkt, varmgalvanisert stål, mens resten av rammen er i aluminium. Dette gir enorm slitestyrke, lang levetid og et svært høyt sikkerhetsnivå, selv i utfordrende miljøer.  

Sikkerhet 

Stillaspakker inneholder alle komponenter man trenger for å montere et stillas på en sikker og riktig måte i henhold til forskrifter. Stillaset er typegodkjent hos Arbeidstilsynet og alle stillaspakker er godkjent for lastklasse 3, dvs 200 kg/kvm. 

Stillaset har lang levetid om det håndteres og oppbevares på riktig måte. HAKIs produktansvar og monteringsveiledninger gjelder bare for konstruksjoner som kun inneholder komponenter produsert og levert av HAKI. 

Viktig å tenke på 

Et stillas som skal brukes privat kan monteres uten særskilte tillatelser, men vi anbefaler å ta et stillaskurs før montering. Dersom det brukes som arbeidsplass for entreprenører, må det monteres av en person med stillassertifikat og kontrolleres av en ansvarlig montør.  

Det er viktig at stillaset står så nært fasaden som mulig, Største tillatte avstand mellom fasadevegg og plan er 30 cm, uten innvendig rekkverk. Det er også viktig å sørge for at stillaset monteres på et underlag som tåler den totalbelastningen fra både selve stillaset og vekten som skal legges på stillaset. 

For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp.