Rullestillas 3x1,25x4,7m ALU

Areal 18 m2

Rullestillas 3x1,25x4,7m ALU er et slitesterkt og trygt stillas som er enkelt og raskt å montere og enkelt å flytte.
  • Lang levetid
  • Flyttbar
  • Utviklet i Sverige

45 900 NOK 69 910 NOK

På lager Sendes normalt innen 2 virkedager |   ART.NR. E0023

Fleksibel og trygg Levering
Original Fra produsenten
Leasing Med Nordea

Rullestillas 3x1,25x4,7m ALU

Rullestillas 3x1,25x4,7m ALU er et slitesterkt og trygt stillas som er enkelt og raskt å montere og enkelt å flytte.

Bruksområde 

Rullestillas 3x1,25x4,7m i aluminium er egnet for enklere arbeid innendørs eller utendørs på flatt og hardt underlag der man trenger å flytte stillaset gradvis under arbeidet, for eksempel ved maling rundt i hele huset. 

Arbeidsområdet som dekkes med stillaset er 3,05 meter langt og 1,25 meter bredt. Arbeidshøyden er 6,7 meter og beregnes 2 meter over den øverste plattformen, som er 4,7 meter. De justerbare hjulene gjør det mulig å heve stillaset ytterligere med ca. 0,4 meter. 

Rullestillaset har låsbare hjul, samt støtteben som skal brukes hvis plattformhøyden er høyere enn 3,0 meter.  

Fleksibilitet 

Rullestillaset har en enkel konstruksjon og er raskt å montere. Byggehøyden kan justeres etter behov opp til stillasets maksimale høyde, og takket være den patenterte fjærlåsen unngår man helt bruk av verktøy under montering og demontering. Stillaset er svært allsidig og fleksibelt da det består av HAKI Universal komponenter.   

Hjulene leveres i ekstremt slitesterkt, varmgalvanisert svensk stål, mens resten av stillaset er i aluminium. Dette gir enorm slitestyrke, lang levetid og et svært høyt sikkerhetsnivå, selv i utfordrende miljøer.   

Sikkerhet 

Rullestillaspakken er komplett for å komme i gang med stillasmontering på en sikker og riktig måte i henhold til forskriftene. Stillaset er typegodkjent hos RISE og tåler en utbredt belastning på 200 kg/m². 

Stillaset har lang levetid om det håndteres og oppbevares på riktig måte. HAKIs produktansvar og monteringsveiledninger gjelder bare for konstruksjoner som kun inneholder komponenter produsert og levert av HAKI. 

Viktig å tenke på 

Et stillas som skal brukes privat kan monteres uten særskilte tillatelser, men vi anbefaler å ta et stillaskurs før montering. Dersom det brukes som arbeidsplass for entreprenører, må det monteres av en person med generell stillasopplæring og kontrolleres av en ansvarlig montør.  

Det er forbudt å arbeide på eller belaste mer enn en arbeidsplattform om gangen. Ved flytting av stillaset, kan ingen personer stå på det og intet materiale som kan falle ned kan ligge på stillaset. Alle hjul må være låst ved arbeid på stillaset. Det er også viktig å sørge for at stillaset monteres på et underlag som tåler den totale belastningen fra både selve stillaset og vekten som skal legges på stillaset.