Pakkepris

Rammestillas tillegg bunn 3x3,5m ALU

Areal 11 m²

Rammestillas tillegg bunn 3x3,5m i aluminium er et lettstillas i aluminium som er enkelt og raskt å montere på et rammestillas på langs. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp.
  • Lang levetid
  • Påbyggbar
  • Utviklet i Sverige
8 288 NOK 11 054 NOK
Inkl. MVA

På lager Sendes normalt innen 2 virkedager |   ART.NR. E0011

Fleksibel og trygg Levering
Vi tilbyr fakturabetaling Kontakt oss for bestillinger over 150.000
Kontakt oss For leasing

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe

Kontakt
Kontakt

Rammestillas tillegg bunn 3x3,5m ALU

Arbeidsområdet som dekkes med stillaset er 3,05 meter i lengde og 4,5 meter i arbeidshøyde der arbeidshøyden beregnes til 2 meter over den øverste plattformen.  Stillasets bredde er 700 mm.

Bruksområde

Rammestillas tillegg bund 3x3,5m i aluminium er egnet for å montere på et rammestillas på langs, til enkle fasadearbeider som maling der det er viktig å kunne arbeide over et større areal under trygge forhold. 

Fleksibilitet 

Rammestillas har en enkel konstruksjon med lukkede rammer som raskt kan monteres. De lette planene i aluminium kan stables, og de robuste rekkverksrammene gjør at det ikke er nødvendig med diagonalstag. Færre komponenter gjør håndteringen enklere og mer kostnadseffektiv, og takket være den patenterte fjærlåsen unngår man helt bruk av verktøy ved montering og demontering. Rekkverksrammene GFL leveres i ekstremt slitesterkt, varmgalvanisert stål, mens resten av rammen er i aluminium.

Sikkerhet

Stillaspakker inneholder alle komponenter man trenger for å montere et stillas på en sikker og riktig måte i henhold til forskrifter. Stillaset er typegodkjent hos Arbeidstilsynet og alle stillaspakker er godkjent for lastklasse 3, dvs 200 kg/kvm.

Viktig å tenke på

Et stillas som skal brukes privat kan monteres uten særskilte tillatelser, men vi anbefaler å ta et stillaskurs før montering. Dersom det brukes som arbeidsplass for entreprenører, må det monteres av en person med stillassertifikat og kontrolleres av en ansvarlig montør. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp.
Det er viktig at stillaset står så nært fasaden som mulig, Største tillatte avstand mellom fasadevegg og stillas er 30 cm, uten innvendig rekkverk. Det er også viktig å sørge for at stillaset monteres på et underlag som tåler den totale belastningen fra både selve stillaset og vekten som skal legges på stillaset.