Pakkepris

Rammestillas trapp bunn 3x2m ALU

Rammestillas trapp bunn 3x2m er en trapp med stillasbunn i aluminium som er enkelt og raskt å montere, og er kompatibel med rammestillas.
  • Lang levetid
  • Påbyggbar
  • Utviklet i Sverige
14 075 NOK 18 765 NOK
Inkl. MVA

På lager Sendes normalt innen 2 virkedager |   ART.NR. E0013

Fleksibel og trygg Levering
Vi tilbyr fakturabetaling Kontakt oss for bestillinger over 150.000
Kontakt oss For leasing

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe

Kontakt
Kontakt

Rammestillas trapp bunn 3x2m ALU

Arbeidsområdet som dekkes med trapp med bunn er 3,05 meter i lengde og 4,5 meter i arbeidshøyde der arbeidshøyden beregnes til 2 meter over den øverste plattformen. Stillasets bredde er 700 mm.

Bruksområde

Rammetrapp med stillasbunn 3x2m i aluminium er kompatibel med rammestillas for enkle fasadearbeider som maling der det er viktig å kunne arbeide over et større areal under trygge forhold. 

Fleksibilitet 

Trapp med bunn har en enkel konstruksjon med lukkede rammer som raskt kan monteres. De robuste rekkverksrammene gjør at det ikke er nødvendig med diagonalstag. Færre komponenter gjør håndteringen enklere og takket være den patenterte fjærlåsen unngår man helt bruk av verktøy ved montering og demontering. Rekkverksrammer GFL, gelenderstolpe, bunnskruer, feste til trapp, fotlistbeslag og vridbare koblinger leveres i ekstremt slitesterkt, varmgalvanisert stål, mens resten av komponentene er i aluminium.

Sikkerhet

Trapp med stillasbunn supplerer stillasmontering på en sikker og riktig måte i henhold til forskrifter. Stillaset er typegodkjent hos Arbeidstilsynet og alle stillaspakker er godkjent for lastklasse 3, dvs 200 kg/kvm.

Viktig å tenke på

Et stillas som skal brukes privat kan monteres uten særskilte tillatelser, men vi anbefaler å ta et stillaskurs før montering. Dersom det brukes som arbeidsplass for entreprenører, må det monteres av en person med stillassertifikat og kontrolleres av en ansvarlig montør. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp.
Det er viktig at stillaset står så nært fasaden som mulig, Største tillatte avstand mellom fasadevegg og stillas er 30 cm, uten innvendig rekkverk. Det er også viktig å sørge for at stillaset monteres på et underlag som tåler den totale belastningen fra både selve stillaset og vekten som skal legges på stillaset.