Pakkepris

Universal stillas trapp bunn 3x2m stål/ALU

Universal stillas trapp bunn 3x2m stål/ALU er en slitesterk og fleksibel trapp med stillasbunn som er enkel og rask å montere, og er kompatibel med Universal stillas.
  • Lang levetid
  • Fleksibel
  • Svensk stål
15 938 NOK 19 890 NOK
Inkl. MVA

På lager Sendes normalt innen 2 virkedager |   ART.NR. E1021

Fleksibel og trygg Levering
Vi tilbyr fakturabetaling Kontakt oss for bestillinger over 150.000
Kontakt oss For leasing

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe

Kontakt
Kontakt

Universal stillas trapp bunn 3x2m stål/ALU

Universal stillas trapp bunn 3x2m stål/ALU er en slitesterk og fleksibel trapp med stillasbunn som er enkel og rask å montere, og er kompatibel med Universal stillas.

Arbeidsområdet som dekkes med stillaset er 3,05 meter i lengde og 5 meter i arbeidshøyde, der arbeidshøyden beregnes til 2 meter over den øverste plattformen. Stillasets bredde er 1200 mm.

Bruksområde

Universal stillas trapp med stillasbunn 3x2m i stål og ALU er kompatibel med Universal stillas og egnet for både lett og tungt arbeid som krever fleksibilitet i høyden eller bredden på stillaset, f eks ved maling, muring eller annet arbeid. Universal stillas kan også monteres rundt hele fasaden og tilpasses ved dører og balkonger. 
Fleksibilitet

Blant annet spirene gjør det mulig å lage en rekke konstruksjoner, og takket være den patenterte fjærlåsen unngår man helt bruk av verktøy under montering og demontering. Trapp, gelender og fotlister leveres i aluminium, mens resten av konstruksjonen består av ekstremt slitesterkt, varmgalvanisert svensk stål.
Sikkerhet

Trappen supplerer stillasmontering på en sikker og riktig måte i henhold til forskriftene. Stillaset er sertifisert hos RISE og tåler en utbredt belastning på 600 kg/m².

Viktig å tenke på

Et stillas som skal brukes privat kan monteres uten særskilte tillatelser, men vi anbefaler å ta et stillaskurs før montering. Dersom det brukes som arbeidsplass for entreprenører, må det monteres av en person med stillassertifikat og kontrolleres av en ansvarlig montør. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV trapp.
Det er viktig at stillaset står så nært fasaden som mulig, Største tillatte avstand mellom fasadevegg og plan er 30 cm, uten innvendig rekkverk. Det er også viktig å sørge for at stillaset monteres på et underlag som tåler den totalbelastningen fra både selve stillaset og vekten som skal legges på stillaset.