Sikkerhet har høyeste prioritet i midlertidige tilkomstsprosjekter

Sikkerhet er aller viktigst for stillas- og midlertidig adkomst. Det er derfor avgjørende å skape et arbeidsmiljø med høy kvalitet som forsikrer både arbeidstakernes og allmennhetens sikkerhet. Jan Mellgren fra HAKI SE tar oss gjennom selskapets nye, pålitelige produktutvikling for å forklare hvordan midlertidige tilkomstsløsninger kan brukes for å tilfredsstille kundenes individuelle behov. På den måten, gir slike tilkomstsløsninger de optimale forholdene for personers sikkerhet.

Det er tre ting som HAKI er kjent for: sikkerhet, kvalitet og innovasjon. Disse verdiene reflekteres gjennom alt vi gjør som en global leverandør av stillassystemer og en rekke tilkomstløsninger.

Produktutvikling

Sikkerhet, kvalitet og innovasjon prioriteres fram for alt i vår produktutvikling. Dette sikrer at vi gir nåværende og potensielle kunder de aller beste løsninger og tjenester som finnes. HAKI er stolt av å levere de beste kvalitetsproduktene som setter standarder andre ser opp til.

Alle produktene våre er testet for å sikre høy styrke og holdbarhet, mens hele anskaffelsen, fra råvare til ferdig produserte komponenter, overvåkes nøye. Denne innstillingen sikrer komponentkvalitet, noe om er stor garanti for HAKI sine kunder. I tillegg kommer produktene med to års garanti og oppfyller en rekke internasjonale og europeiske standarder, inkludert standarden for kvalitetsstyring; ISO 9001:2015.

HAKI innoverer sine produkter slik at de oppfyller alle komplekse krav innen bygg-, infrastruktur-, olje- og gassprosjekter. Ikke minst er HAKI også kjent for dyktighet og fleksibilitet til å møte alle kundenes behov angående design og distribusjon.

Span Access oppkjøp

HAKI har jobbet med Span Access Solutions Ltd i mange år og kjøpte selskapet sent I 2019. De to selskapene er meget likesinnede og fokusert på å indentifisere løsninger for trygt arbeid I komplekse miljøer. Produkter som Span Access’s TechniSpan™ – et trygt og effektivt alternativ til stillaser for adkomst under for eksempel broer– er nå en del av HAKIs portefølje. Dermed tilbyr virksomheten flere sikkerhetsløsninger under midlertidige arbeider, spesielt i utfordrende type industri slik som offshore, olje og gass, fornybar energi og infrastruktur.

Sikkerhet er vårt DNA

Sikkerhet er aller viktigst på bygg- og infrastrukturprosjekter, og vi alle har et ansvar for å skape trygge arbeidsplasser som sikrer at prosjekter utføres sikkert. HAKI har i over 60 år vært en pioner innen innovasjon, kvalitet og sikkerhet og dette har blitt en del av vårt DNA.