Personvernregler

HAKI AS

HAKI AS og denne personvern erklæring

HAKI AS , Organisasjonsnummer 982736965, Postboks 444, 3002 Drammen  (”HAKI” ”vi” or ”oss”) utvikler og leverer hurtige, sikre, sikre og ergonomiske midlertidige tilgangsløsninger og tilbyr våre kunder førsteklasses tekniske løsninger, designstøtte, opplæring og fleksible finansieringsmuligheter. Vi søker å utvikle langsiktige relasjoner med kunder over hele verden.

HAKI er dataansvarlig for dine personopplysninger og dermed ansvarlig for at den behandles i samsvar med denne personvernpolitikken. HAKI er forpliktet til å beskytte dine personlige data og  å sikre dine personlige data behandles på en sikker måte, er viktig for HAKI. Vi overholder alle gjeldende lover for å beskytte personvernet til privatpersoner.

Det er viktig for oss at du føler deg trygg i hvilke personlige data vi samler inn og hvordan vi skal behandle disse. Derfor dekker denne personvernerklæring all nødvendig informasjon om vår behandling av dine personlige data. Skulle du imidlertid ha ytterligere spørsmål, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor.

Vi bruker informasjonskapsler på vår nettside for å tilpasse innhold, samle inn informasjon og føre  statistikk og forbedre nettstedet. Hvis du har noen spørsmål angående HAKIs bruk av informasjonskapsler, kan du se vår informasjon om cookies på www.haki.no/informasjonskapsel.

Hvilke personlige data samler vi inn og fra hvor?

Personlige data som vi samler inn, kan, avhengig av sammenhengen, omfatte:

Vi kan hente dine personlige data fra følgende kilder:

 • Navn og kontaktinformasjon, inkludert adresse, telefonnummer og e-postadresse;
 • jobbtitel / stilling;
 • Leverings- og faktureringsinformasjon, betalingsinformasjon og annen informasjon du oppgir i forbindelse med kjøp eller levering av et produkt eller en tjeneste.
 • søknadsdokumenter, for eksempel CV og omslag, inkludert bilde, hvor det er aktuelt;
 • kjøps / bestillings historikk;
 • IP adresse; og / eller

Vi kan hente dine personlige data fra følgende kilder:

 • HAKIs nettside, f.eks. Når du abonnerer på våre nyhetsbrev, send oss en melding ved hjelp av vårt kontaktskjema, eller søk om en jobb;
 • når du kontakter oss via e-post eller telefon; og / eller
 • gjennom en avtale eller annen virksomhetskontakt, hvor du er kontaktperson;
 • fra nedlastet programvare utviklet av HAKI og / eller tredjepartsutviklere engasjert av
  HAKI;
 • fra en faktura, som du er kontaktpersonen til; og / eller
 • fra tredjepart i form av konsernselskaper.

Hvorfor behandler vi dine personlige data?

Vi samler inn og behandler dine personopplysninger etter følgende juridiske grunner og for følgende formål.

 • Oppfylle vilkår i en kontrakt: For håndtering og administrasjon av kjøp, leveranser av produkter, for å sende deg nyhetsbrev som du har abonnert på, samt å behandle jobbsøknader.
 • Samtykke: Bruk av bilder til markedsføringsformål.
 • Oppfyllelse av en rettslig forpliktelse: Vi lagrer fakturadokumentasjon og stillingsannonser og / eller rekrutteringsdokumentasjon i samsvar med gjeldende regnskapslover og forskrifter.
 • Legitim interesse: For å kunne kommunisere med deg via e-post og for å håndtere og administrere kjøp utført av en representant for et selskap behandler vi representantens personopplysninger, samt for å opprettholde forretningsforbindelser og markedsføre våre produkter og tjenester.

Oppbevaring av personlige data

HAKI tar alle rimelige skritt for å sikre at personopplysningene dine behandles og lagres sikkert. Dine personopplysninger blir aldri lagret lenger enn det er tillatt i henhold til gjeldende lov eller lengre tid enn nødvendig for å oppfylle ovennevnte formål. Dine personopplysninger behandles av oss i tidsperioder som er angitt nedenfor, og blir deretter slettet.

 • Kunde, distributør eller agent: hvis du er kunde, distributør, agent, og du har inngått en avtale med selskapet, blir dine personlige data lagret så lenge det er nødvendig for at selskapet skal utføre avtalen med deg, f.eks. inntil vi har levert produktet eller utført de tjenestene du har bestilt, men ikke mer enn -to år- etter din siste kontakt med selskapet. Dette inkluderer blant annet oppfyllelse av leverings- eller garantiforpliktelser. Dette gjelder imidlertid ikke hvis vi trenger å lagre dine personlige data i lengre tid på grunn av noen av årsakene som er angitt nedenfor.
 • Representant for et selskap: Dine personlige data blir lagret så lenge du er oppført som kontaktperson for et selskap som HAKI har forretningsforbindelser med.
 • Stillingssøkere: Vi lagrer dine personopplysninger, inkludert ditt følgebrev og CV, samt bilde, hvis det er aktuelt, under rekrutteringsprosessen, inntil rekrutteringsprosessen er fullført og i en periode på opptil seks måneder etterpå for å kunne forsvare potensielle juridiske krav.
 • Kommunikasjon: Hvis du har kontaktet HAKI via e-post, vil dine personlige data bli lagret så lenge det er nødvendig for oss å fullføre en forespørsel eller håndtere et problem, av hvilken grunn du kontaktet oss.
 • Rettslig forpliktelse: Selskapet lagrer all dokumentasjon som utgjør regnskapsinformasjon i samsvar med gjeldende regnskapslovgivning.
 • Direkte markedsføring: Vi kan behandle dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål i så lenge som ett år etter at kundeforholdet er avsluttet, med mindre du motsetter seg dine personlige data som brukes til direkte markedsføringsformål.
 • Samtykke: Når vi behandler dine personopplysninger basert på ditt samtykke, lagrer vi bare dine personlige opplysninger så lenge vi har samtykke til det.

Overføring av personlige data

HAKI utøver alltid stor diskresjon når du overfører dine personopplysninger, og dine personopplysninger overføres kun i samsvar med denne personvernerklæring og etter å ha gjennomført nødvendige sikkerhetstiltak

 • Samarbeidspartnere utenfor gruppen av selskaper som HAKI tilhører: Våre partnere, dvs. selskaper utenfor gruppen av selskaper som HAKI tilhører, og som er godkjent av HAKI, kan få tilgang til dine personlige data med det formål å levere kjøpte produkter, sende direkte markedsføring via e-post, lagring av statistikk over bruken av HAKIs nettside og utførelse av IT-støtte på HAKIs IT-systemer. De fleste av disse typer partnere er engasjert som HAKIs dataprosessorer.
 • Forretningstransaksjoner: Hvis hele eller deler av HAKIs virksomhet er solgt eller integrert med annen virksomhet, drift eller selskap, kan dine personlige opplysninger bli gitt til våre rådgivere, potensielle kjøpere og deres rådgivere, og overføres til de nye eierne av operasjonen.
 • Rettslige forpliktelser: Dine personlige opplysninger kan også bli avslørt med henblikk på HAKIs overholdelse av visse rettslige forpliktelser, og de kan overføres til relevante offentlige myndigheter når det er tillatt og krav etter loven.

Under visse omstendigheter kan personopplysninger overføres til land utenfor EU / EØS. Databeskyttelseslovene i noen av disse landene kan ikke gi så sterk beskyttelse med hensyn til ditt privatliv som EU gjør. I så fall vil HAKI ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at personopplysningene dine er tilstrekkelig beskyttet, og at all behandling utføres i samsvar med  personvernreglene. Du kan alltid være sikker på at alle overføringer av dine personopplysninger til land utenfor EU / EØS utføres i samsvar med gjeldende lov om databeskyttelse, da HAKI vil sørge for at minst ett av følgende vilkår er oppfylt i forhold til hver av de overføringene:

 • mottakerlandet sikrer et tilstrekkelig beskyttelsesnivå;
 • HAKI har mottatt ditt samtykke ditt før overføringen;
 • En avtale inkludert visse standard kontraktsklausuler utstedt av EU-kommisjonen (2010/87 / EU) er inngått mellom HAKI og mottakeren, uten noen motstridende endringer eller tillegg;
 • mottakeren har vedtatt bindende bedriftsregler for behandling som er godkjent av relevant tilsynsmyndighet og mottakeren av personopplysningene i tredjelandet er bundet av disse reglene; eller
 • For overføringer til USA, har mottakeren selvsertifisert til EU-U.S. Personvern Shield Prinsipper under EU-U.S. Privacy Shield Framework og registrert på Privacy Shield List administrert av US Department of Commerce.

Tilbakekalling av samtykke

Noen ganger trenger vi kanskje ditt samtykke for å kunne behandle dine personlige data, f.eks. med hensyn til bruk av bilder du ser på. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss gjennom å bruke kontaktinformasjonen nedenfor. Slik tilbakekalling kan utføres helt eller delvis.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om informasjon om hvilke personopplysninger gjeldende deg, som vi behandler og hvordan de blir brukt ved å kontakte oss skriftlig på kontaktinformasjonen nedenfor. Du har også rett til å kreve korreksjon av feil, ufullstendige eller tvetydige personopplysninger om deg ved å kontakte kundeservice. For å beskytte personvernet ditt og dine personlige data, kan vi kreve at du identifiserer deg i forbindelse med vår assistanse rundt dette.

I samsvar med gjeldende databeskyttelseslover har du også rett til å be om at dine personlige data slettes eller at behandlingen av dine personopplysninger begrenses. I enkelte situasjoner har du også rett til å motsette seg behandling av dine personopplysninger og be om at dine personopplysninger overføres i elektronisk format.

Du kan sende inn en klage til Svenske Datainspektionen hvis du mener at HAKIs behandling av dine personopplysninger ikke utføres i samsvar med gjeldende lover.

Endringer i personvernerklæringen

Vær oppmerksom på at vilkårene i personvernreglene kan endres eller tilføyes punkter. Enhver ny versjon vil bli publisert på HAKIs nettside. Derfor bør du gjennomgå disse vilkårene regelmessig for å sikre at du er fornøyd med endringene. Ved eventuelle vesentlige endringer vil vi imidlertid sende deg en e-post , såfremt du har gitt oss din e-postadresse, for å gjøre deg oppmerksom på endringene.

Hvis endringene gjelder behandling av personopplysninger som vi utfører basert på ditt samtykke, gir vi deg muligheten til igjen å gi samtykke til behandlingen etter de nye vilkårene som presenteres.

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål knyttet til denne personvernerklæringen, hvis du mistenker at brudd på personvernreglene har skjedd, eller hvis du vil kontakte oss av en eller annen grunn som er oppgitt i denne personvernreglene, kan du kontakte oss på følgende måte:

HAKI AS

GDPR Ansvarlig

Postboks 444

3002 Drammen

info@haki.no

+47 32 22 76 00