Suksess med HAKI Brosystem i Durleigh Reservoir prosjektet

HAKI Bridge System - Wessex Water

Durleigh Reservoir, et populært naturreservat og fiskeområde, ligger i nærheten av Bridgewater, Somerset. I tillegg til å være et fristed for samfunnet, leverer reservoaret også rent vann til fylket Somerset. For å sikre at Durleigh-området fortsetter å levere vann av høy kvalitet til sine kunder, investerte Wessex Water 500 millioner kroner for å opprette et nytt vannbehandlingssenter; et viktig element i selskapets langsiktige vannforsyningsstrategi for Somerset.

Med en tidsramme for prosjektet fra juni 2019 til mars 2022, ble HAKI bedt om å levere sitt HAKI Brosystem (HBS) for å opprettholde viktig tilkomst over en offentlig motorvei og gangsti for arbeidstakere på stedet.

Brosystemet ble installert sammen med to 6 meter høye trappetårn. HAKI Brosystem oppfyller alle europeiske standarder og er et sikkert valg for midlertidig tilkomst over vei- og elveoverganger mens infrastrukturprosjekter pågår. Systemet som tåler belastning på opptil 7,5 kN/m2, fungerer også som en bjelke for å forsterke andre strukturer f.eks. stillas og midlertidige tak.

I Durleigh Reservoir prosjektet ble det brukt HAKIs Trappetårn sammen med HAKI Brosystemet for å gi arbeiderne sikker tilkomst til broen.

Etter at entreprenøren Wessex Water Engineering and Construction opprettet det første utkastet, utførte HAKI en strukturell planlegging og design beregninger. Disse ble deretter godkjent av Wessex Waters interne team.

HAKIs teknikere ga også viktig støtte og rådgivning til Wessex Water Engineering and Construction angående montering. Dette ledet frem til en vellykket og ukomplisert byggeprosess.

Paul Hollard, lokasjonsansvarlig hos Wessex Water Engineering and Construction, sa at HAKI viste seg som en viktig del i dette prosjektet:

Ikke bare ble settet levert i tide, men HAKIs tekniske spesialist Barry var ekstremt hjelpsom og kjente produktene veldig godt. HAKI jobbet også med oss for å bygge trappetårnene. Det var ganske imponerende at HAKI Brosystem ble kranet på plass på under 10 minutter. Dette betydde at installasjonen kun forstyrret motorveitrafikken i under ti minutter.

HAKI Brosystem sørget også for minimal forstyrrelse av det rike dyrelivet i dette reservoaret.

I et tidssensitivt prosjekt var HAKIs produkter, kundeservice og ingeniørtjenester uten sidestykke. Dette er en grunn til at HAKI er markedsleder på tilkomstløsninger av høy kvalitet.

 

HAKIs HBS Brosystem vil gi viktig tilkomst for all gang- og anleggstrafikk i tre år. HAKIs Brosystem og Trappetårn vil gi sikker inngang og utgang fra Durleigh Reservoir-området frem til prosjektet avsluttes i mars 2022.

Relaterte produkter

Relaterte sektorer

Relaterte applikasjoner

Relaterte ressurser