På vår hjemmeside bruker vi informasjonskapsler for å tilpasse innhold og tilbud til våre besøkende og for å forbedre vår hjemmeside. Ved å klikke på "Jeg samtykker" nedenfor, bekrefter du at du har lest vår informasjonskapsel politikk og at du samtykker i bruken av informasjonskapsler. Hvis du vil vite mer om bruken av informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, finner du det her.
HAKI

Teknisk support

HAKI tilbyr teknisk ekspertise med forståelse for stillasindustriens krav.

HAKI teknisk ekspertise

HAKI sine tekniske eksperter kan hjelpe deg med prosjektering, tegning og beregning av ditt stillasprosjekt. Vi bruker state-of-the-art software løsninger. Dersom det er behov stiller vi mer enn gjerne ute på byggeplass for å gi praktiske råd og støtte.

HAKI dokumentasjon.

HAKI har oppdaterte brukermanualer og annet materiell for å støtte våre partnere og kunder på hele sortimentet av HAKI produkter.

HAKI teknisk team.

HAKI sitt tekniske team tilbyr opplæring og problemløsning ute på byggeplassen.
Sammen sørger vår tekniske support og våre eksperters kunnskap for at du som kunde oppnår optimal sikkerhet, hurtighet og tilpasningsdyktighet på hver eneste jobb.

Kjøp HAKI og du kjøper deg inn i 60 år med teknisk kunnskap og ekspertise kombinert med moderne digitale hjelpemidler og førsteklasses service.