Design og engineering

La HAKI hjelpe deg med planleggingen av komplekse stillaskonstruksjoner gjennom vårt design og engineering tilbud.

Tegninger

For å sikre effektivitet og sikkerhet på byggeplassen er det avgjørende med nøye prosjekterte stillaskonstruksjoner og midlertidig adkomstveier.

Ved å involvere vårt team av ingeniører på et tidlig stadium, kan HAKI tilby skisseløsninger og konseptmodeller som sikrer at arbeidet blir utført under trygge rammer.

3D stillas-modeller og tegninger kan utføres av vårt engineering team, og minimerer tidsbruk for et prosjekt ved hjelp av HAKI BIM add-in til Autodesk Revit®. Verktøyet kan også brukes av våre kunders in-house konstruktører med en lisens. Registrer deg her.

Ved å benytte seg av vårt unike BIM verktøy kan 3D modeller, tegninger og materiallister deles med alle relevante prosjektdeltakere ved hjelp av en link som viser innholdet i Autodesk Viewer. Her kan alle brukere samhandle rundt prosjektet ved å markere og legge til kommentarer rett i modellen.

Digitale design-verktøy

Innovasjon hos HAKI har ført til utviklingen av mange ulike design og konstruksjonsverktøy for bruk internt, og for våre kunder og deres interessenter.


HAKI Configurator

HAKI Configurator er en intuitiv web-basert plattform som genererer 3D visualiseringer og estimerte materiallister for standard stillaskonstruksjoner.  HAKI Configurator kan brukes av personer uten spesiell datakompetanse.

 


HAKI BIM

Spesielt utviklet for stillasdesignere og ingeniører, vil HAKI BIM add -in til Autodesk Revit® gjøre prosjekteringen raskere for komplekse prosjekter, og reduserer tidsbruken for våre kunder.

Brukere kan lage detaljerte 3D modeller og eksportere ut materiallister for prosjektet, vekt på materialer og tegninger for alle typer stillaskonstruksjoner, fra universalstillas, til midlertidige broer og tak over tak.

 


HAKI Playground

HAKI Playground gir brukere mulighet til å oppleve stillasdesignet gjennom virtuell reality-VR.

I motsetning til andre VR-applikasjoner, kan HAKI Playground brukes med vanlige skjermer og joystick slik at man kan oppleve en “tour” gjennom stillaskonstruksjonen. Flere prosjektdeltagere kan se samtidig, og det kreves ingen VR-briller. Dette er det perfekte verktøyet for å vise en konseptmodell og stillaskonstruksjon til kunden, slik at de kan diskutere løsninger og gå igjennom konstruksjonen før det bygges.

 

Relaterte Sider