Pakkepris

Universal stillas trapp bunn 3x2m stål/ALU

Universal stillas trapp bunn 3x2m stål/ALU er en slitesterk og tryg trapp med stillasbunn som er enkel og rask å montere, og er kompatibel med Universal stillas.
  • Lang levetid
  • Fleksibel
  • Svensk stål
14 400 NOK 17 568 NOK

På lager Sendes normalt innen 2 virkedager |   ART.NR. E1021

Fleksibel og trygg Levering
Vi tilbyr fakturabetaling Kontakt oss for bestillinger over 150.000
Leasing Med Nordea

Universal stillas trapp bunn 3x2m stål/ALU

Universal stillas trapp bunn 3x2m stål/ALU er en slitesterk og tryg trapp med stillasbunn som er enkel og rask å montere, og er kompatibel med Universal stillas.

Bruksområde

Universal stillas trapp med stillasbunn 3x2m i stål og ALU er kompatibel med Universal stillas og egnet for både lett og tungt arbeid som krever fleksibilitet i høyden eller bredden på stillaset, f eks ved maling, muring eller annet arbeid. Universal stillas kan også monteres rundt hele fasaden og tilpasses ved dører og balkonger. I tillegg til enklere og mer komplisert arbeid, kan Universal stillas også benyttes på kompliserte byggeplasser og for avanserte konstruksjoner innen blant annet industri og offshore.
Arbeidsområdet som dekkes med stillaset er 3,05 meter i lengde og 5 meter i arbeidshøyde, der arbeidshøyden beregnes til 2 meter over den øverste plattformen. Takket være de justerbare bunnskruene kan stillaset tilpasses ujevnt underlag.
 
Fleksibilitet

Trapp med bunn er et tilpasningsdyktig system som kan brukes til alle typer arbeid. Blant annet spirene gjør det mulig å lage en rekke konstruksjoner, og takket være den patenterte fjærlåsen unngår man helt bruk av verktøy under montering og demontering. Stillaset er svært allsidig og fleksibelt, da det har komponenter som er kompatible med andre HAKI-systemer.
Trapp, gelender og fotlister leveres i aluminium, mens resten av konstruksjonen består av ekstremt slitesterkt, varmgalvanisert svensk stål. Dette gir enorm slitestyrke, lang levetid og et meget høyt sikkerhetsnivå, selv i utfordrende miljøer.
 
Sikkerhet

Trappen supplerer stillasmontering på en sikker og riktig måte i henhold til forskriftene. Stillaset er sertifisert hos RISE og tåler en utbredt belastning på 600 kg/m².
Stillaset har lang levetid om det håndteres og oppbevares på riktig måte. HAKIs produktansvar og monteringsveiledninger gjelder bare for konstruksjoner som kun inneholder komponenter produsert og levert av HAKI.

Viktig å tenke på

Et stillas som skal brukes privat kan monteres uten særskilte tillatelser, men vi anbefaler å ta et stillaskurs før montering. Dersom det brukes som arbeidsplass for entreprenører, må det monteres av en person med stillassertifikat og kontrolleres av en ansvarlig montør. 
Det er viktig at stillaset står så nært fasaden som mulig, Største tillatte avstand mellom fasadevegg og plan er 30 cm, uten innvendig rekkverk. Det er også viktig å sørge for at stillaset monteres på et underlag som tåler den totalbelastningen fra både selve stillaset og vekten som skal legges på stillaset. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV trapp.