Støtteben 1000, alu

Støtteben STB 1000, Justerbar
2 786 NOK
Inkl. MVA

På lager Sendes normalt innen 2 virkedager |   ART.NR. 4143101

Fleksibel og trygg Levering
Vi tilbyr fakturabetaling Kontakt oss for bestillinger over 150.000
Kontakt oss For leasing

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe

Kontakt
Kontakt

Støtteben 1000, alu

Støtteben STB 1000, Justerbar

Vårt justerbare støtteben for stillas i aluminium er det perfekte tillegget til din arbeidsplass. Med sin slitesterke og pålitelige design gir dette støttebenet optimal stabilitet og sikkerhet til ditt stillas. Enten du jobber i byggebransjen, driver med vedlikehold eller utfører annet arbeid som krever et solid stillas, kan du stole på dette støttebenet for å sikre en trygg og stabil arbeidsplattform.

Robust aluminiumskonstruksjon:

Vår justerbare støtteben for stillas er laget av høykvalitets aluminium, som gir en solid og holdbar konstruksjon. Aluminium er kjent for sin lette vekt og samtidig høy styrke, noe som gjør dette støttebenet både praktisk og pålitelig. Du kan være trygg på at dette støttebenet vil tåle påkjenningene og gi deg langvarig bruk.

Justerbarhet for fleksibilitet:

En av de fremragende egenskapene ved dette støttebenet er dens justerbare funksjonalitet. Med enkelheten i justeringen kan du enkelt tilpasse høyden etter behov. Uansett om du arbeider på ujevnt terreng eller trenger å tilpasse stillaset til forskjellige høyder, vil dette støttebenet gi deg den fleksibiliteten du trenger. Du kan enkelt låse høyden på plass for å sikre stabilitet og trygghet under arbeidet.

Sikkerhet og stabilitet:

Når det gjelder arbeid i høyden, er sikkerhet av aller største betydning. Vårt justerbare støtteben for stillas er utformet med tanke på dette. Den solide konstruksjonen og den brede foten gir en stabil base for stillaset ditt, noe som minimerer risikoen for utilsiktede bevegelser eller ujevnheter. Du kan derfor jobbe med selvtillit og fokusere på oppgaven foran deg, vel vitende om at du har en pålitelig støtte.