OM OSS

HAKI er en av verdens ledende

leverandører av Safe Access Solutions

Vi har et omfattende tilbud innen stillassystemer og sikkerhetsløsninger for midlertidige arbeidsplasser, og vi er stadig på utkikk etter nye måter å hjelpe våre kunder på. Gjennom tett samarbeid og åpen dialog skaper vi relasjoner der vi kan utvikle oss sammen med kunden.

Vi går aldri på kompromiss med sikkerheten

HAKI er her for å gjøre livet tryggere for mennesker som jobber i utfordrende miljøer rundt om i verden. Det er derfor vi går på jobb hver dag. Vår visjon er å skape trygge arbeidsplasser. Vi lover å alltid gjøre vårt ytterste for å forbedre og utvikle sikre løsninger og tjenester.

Ett globalt selskap fra Sibbhult

HAKI har vært et etablert navn i stillasindustrien i mer enn 60 år. Selskapet startet i Sibbhult i Skåne, og her har vi fortsatt vårt produksjonsanlegg. Det er vi stolte av. I dag er HAKI tilgjengelig i et stort antall markeder over hele verden. Dette gir oss en lang og bred erfaring som vi daglig bruker for å skape trygge og effektive løsninger for våre kunder.

Global tilstedeværelse – lokal ekspertise

HAKI er et globalt merke som er representert i mer enn 25 land, men vårt hovedkontor ligger fortsatt i det lille skånske lokalsamfunnet der alt startet.

Selskapet er en del av HAKI Safety AB, som også eier Vertemax, Novakorp Systems, EKRO Bausystem, Norgeodesi og Landqvist Mekaniska.

HAKI_organisation_world_map-2000x1174_Rev 2.jpg

Produkter

Sikre systemløsninger for alle situasjoner

HAKIs produkter er designet for å gi maksimal sikkerhet for alle som jobber i utfordrende miljøer. Vi har kjente og tilpasningsdyktige produkter som stillassystemer, værbeskyttelsessystemer, hengende stillas, understøttelse, offentlige trappetårn, brosystemer ­og mye mer. Systemer som er enkle å montere, pålitelige og holdbare, noe som resulterer i spart tid og penger så vel som i sikkerhet.

Vi er her for å gjøre livet tryggere for mennesker som jobber i utfordrende miljøer rundt om i verden.