På vår hjemmeside bruker vi informasjonskapsler for å tilpasse innhold og tilbud til våre besøkende og for å forbedre vår hjemmeside. Ved å klikke på "Jeg samtykker" nedenfor, bekrefter du at du har lest vår informasjonskapsel politikk og at du samtykker i bruken av informasjonskapsler. Hvis du vil vite mer om bruken av informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, finner du det her.
HAKI

CETAC på Vitry-sur-Seine

Denne runde brenseltanken skulle inspiseres for korrosjon og rørene trengte maling.

Kunden hadde begrenset tid til å montere stillaser rundt tanken, gjennomføre inspeksjonen og demontere stillasene igjen. I tillegg var det problemer med å komme seg rundt en utvendig trapp og rør på bakkenivå.

HAKI fant løsningen med det raske, sikre og tilpasningsdyktige HAKI Universal stillaset med 1,0 m bomlag.

HAKI sine bjelkeryttere sørget for at man kom seg rundt alle hindringer, sammen med justerbare innfestinger og buede dekkplater, noe som gjorde arbeidsplassen sikker.

HAKI Universal benytter sammenhengende rekkverk og bjelker utvendig på den sirkulære tanken for å opprettholde sikkerheten.

Vår kunde sa: «HAKI Universal er lettere enn andre stillas-systemer, trenger færre komponenter og monteres raskere og sikrere. Det er det beste systemet for runde tanker» Lucien Maret plass-sjef hos Normandie Echafaudages.

ER DU UTE ETTER PRODUKTIVITET MED STILLASET DITT?

La HAKIs dedikerte medarbeidere hjelpe deg med a finne en trygg og fleksibel tilkomstløsning.