SERVICE OG SUPPORT

100 års kombinert bransjeerfaring

Global ekspertise

Når du velger HAKI, får du mer enn bare våre produkter. Som en langsiktig partner er vi forpliktet til å hjelpe deg med å oppnå maksimal sikkerhet, effektivitet og lønnsomhet gjennom hele prosjektet. Med en kombinert bransjeerfaring på over 100 år, har våre teknikere uovertruffen teknisk ekspertise å tilby i prosjekter rundt om i verden.

Support

Som din pålitelige partner er vi alltid her for å gi teknisk support når du trenger det.

Vi tilbyr vår ekspertise slik at du kan oppnå maksimal sikkerhet, produktivitet og fleksibilitet i hvert prosjekt. Vår høye servicestandard sikrer at produktene integreres i den daglige driften og maksimerer investeringen din.

TEKNISK EKSPERTISE

HAKIs globale nettverk av teknisk support, produksjons- og designeksperter tilbyr prosjektstøtte, inkludert beregningsprogramvare, evaluering og opplæring. Fra det enkle til det komplekse prosjektet, på tvers av en rekke bransjer, er det få ting teamet vårt ikke kan hjelpe deg med.

SUPPORT PÅ BYGGEPLASS

Vi kan tilby veiledning på byggeplass. Sammen sikrer erfaringen til våre designere og tekniske eksperter at kundene får maksimal produktivitet og sikkerhet av HAKI-komponenter i hvert enkelt prosjekt.

DOKUMENTASJON

Vi tilbyr oppdaterte monteringsveiledninger og teknisk informasjon som dekker hele utvalget av HAKI-produkter. De sørger for at HAKI-konstruksjoner monteres korrekt for å redusere risiko og forhindre ulykker.

TILRETTELEGG

PLANLEGGING AV

KOMPLEKSE PROSJEKTER

Vår måte å jobbe på

Vi ser på samarbeid som en selvfølge. Våre eksperter er vant til å jobbe sammen med kunden gjennom hele prosjektet for å sikre både sikkerhet og produktivitet. I tett dialog med kunden utvikler vi skreddersydde løsninger, tegninger i 2D og 3D, samt materiallister. Vi leverer også designberegninger og rapporter, og tar fullt ansvar for konstruksjonen.

Noen ganger endres forhold og behov i løpet av prosjektet. For eksempel kan utfordrende vær eller forsinket leveranse være vanskelig å forutse, men de kan ha en stor innvirkning på prosjektets lønnsomhet. Da er vi her for å hjelpe deg med å finne den rette løsningen.

TEKNISK SUPPORT

 

Våre eksperter kan blant annet hjelpe deg med:  

  • Prosjekttegninger i 2D/3D 
  • Dimensjonering av stillas, værbeskyttelse mm 
  • Materialspesifikasjoner
  • Konstruksjonsberegninger
  • Beregningsrapporter 
  • Problemløsning på stedet
  • Monteringsveiledninger 
  • Generelle tekniske råd

BLI INSPIRERT AV

ARTIKLER RELATERT TIL

STILLAS OG SIKKERHET

Sikre systemløsninger for alle situasjoner

HAKI utvikler, produserer og leverer moderne, trygge, sikre og ergonomiske midlertidige systemløsninger som oppfyller globale forskrifter for arbeid i høyden.