Pakkepris

Universal stillas 3x6 / 6x4m stål

Areal 24 m2

Universal stillas 3x6/6x4m i stål er et slitesterkt og fleksibelt spirstillas som er enkelt og raskt å montere. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp.
  • Lang levetid
  • Fleksibel
  • Svensk stål
36 125 NOK 44 069 NOK

På lager Sendes normalt innen 2 virkedager |   ART.NR. E1015

Fleksibel og trygg Levering
Vi tilbyr fakturabetaling Kontakt oss for bestillinger over 150.000
Kontakt oss For leasing

Universal stillas 3x6 / 6x4m stål

Universal stillas 3x6/6x4m i stål er et slitesterkt og fleksibelt spirstillas som er enkelt og raskt å montere. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp.

Arbeidsområdet som dekkes med stillaset er enten 3,05 meter i lengde og 7 meter i arbeidshøyde, eller 6,1 meter i lengde og 5 meter i arbeidshøyde der arbeidshøyden beregnes til 2 meter over den øverste plattformen. Stillasets bredde er 1200 mm.

Bruksområde 

HAKI Universal stillas 3x6/6x4 meter i stål er egnet for både lett og tungt arbeid som krever fleksibilitet i høyden eller bredden på stillaset, f eks ved maling, muring eller annet arbeid. Universal stillas kan også monteres rundt hele fasaden og tilpasses ved dører og balkonger.

Fleksibilitet 

Blant annet spirene gjør det mulig å lage en rekke konstruksjoner, og takket være den patenterte fjærlåsen unngår man helt bruk av verktøy under montering og demontering. Fotlistene og innplankingen leveres i aluminium, mens resten av konstruksjonen består av ekstremt slitesterkt, varmgalvanisert svensk stål.

Sikkerhet 

Universal stillaspakke er komplett for å komme i gang med stillasmontering på en sikker og riktig måte i henhold til forskriftene. Stillaset er sertifisert hos RISE og tåler en utbredt belastning på 450 kg/m².

Viktig å tenke på 

Et stillas som skal brukes privat kan monteres uten særskilte tillatelser, men vi anbefaler å ta et stillaskurs før montering. Dersom det brukes som arbeidsplass for entreprenører, må det monteres av en person med stillassertifikat og kontrolleres av en ansvarlig montør. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp. 

Det er viktig at stillaset står så nært fasaden som mulig, Største tillatte avstand mellom fasadevegg og stillas er 30 cm, uten innvendig rekkverk. Det er også viktig å sørge for at stillaset monteres på et underlag som tåler den totale belastningen fra både selve stillaset og vekten som skal legges på stillaset.