RAMMESTILLAS

HAKI Ram er et hurtigmontert og sikkert smalt stillas i aluminium eller stål med ekstremt få grunnleggende komponenter og enkle konstruksjoner som kan bygges på etter behov.

  • Enkel og rask å montere
  • Trygt å jobbe på
  • Påbyggbar

Rammestillas

HAKI Ram har en enkel konstruksjon med få grunnleggende komponenter som består av vertikale rammer, plan og rekkverksrammer, samt et komplett utvalg av konsoller, adkomstveier og mye mer.

Med lukkede rammer og lette aluminiumsplan som kan stables, samt stabile rekkverksrammer som gjør at det ikke er nødvendig med diagonalstag, er det ekstremt raskt og enkelt å bygge stillassystem som spesielt passer til enklere fasadearbeid. Du setter bare planet i rammen og haker i rekkverket, så er stillaset klart.

Rammer og rekkverksrammer leveres i varmgalvanisert stål eller i aluminium. Planene består av en aluminiumsramme med anti-skli kryssfiner.

Sikkerhet kommer først

Hver detalj i stillaset er designet for maksimal sikkerhet i stor høyde. Arbeidsplanene er festet i sikre posisjoner og har beskyttende fotlister. Aluminiumsplanene har sklisikker beskyttelse og rammene har ingen utstående deler som kan sette seg fast eller som forstyrrer arbeidet. Den utvendige trappen gir fri passasje på arbeidsplanet. I tillegg kan trappen suppleres med innvendig trapp som består av en aluminiumsstige som er enkel å montere i kombinasjon med et plan med luke. 

HAKI Ram er et sterkt stillas som tåler store belastninger på 200 kg/m², men som likevel veier relativt lite og er derfor lett å transportere.