TAKSYSTEM

HAKITEC værbeskyttelsessystemer inkluderer taksystemene Midlertidig tak og Midlertidig overdekning som beskytter byggeplasser og bygninger og gjør arbeidet både komfortabelt og trygt hele året i all slags vær.

  • Enkel montering
  • Sikker værbeskyttelse
  • Modulær og fleksibel

PROSJEKT

Et utvalg av våre stillasløsninger i praksis

HAKITEC Værbeskyttelse

HAKITEC er fellesnavnet på et helt system for værbeskyttelse og inndekking. Med værbeskyttelse kan du spare opptil 20% i arbeidsdager, unngå fuktskader, øke trivselen på arbeidsplassen og redusere risikoen for ulykker og arbeidsskader.

Systemet er basert på fagverksbjelker i aluminium med høyder på henholdsvis 750 og 450 mm, og som kan ta et spenn opp til 32 meter. De kraftige bjelkene gir en meget sterk konstruksjon med stor spennvidde og lang holdbarhet.

HAKITEC 750 Midlertidig tak

HAKITEC har uvanlig få komponenter og en enkel, men funksjonell design som kan tilpasses alle typer bygninger, skip, utendørs byggeplasser eller andre behov. Det gjør også værbeskyttelsen veldig enkel å montere.

Ved å holde fokus på sikkerheten, har HAKI tre måter å montere på: plassbygd, kranløft eller den innovative rull-ut metoden. Med en kran kan du montere et værbeskyttelsestak på bakken og deretter løfte det på plass. HAKITEC rull-ut metoden uten bruk av kran betyr at takene enkelt og sikkert monteres fra en monteringsplattform på den ene gavlen av taket, og rulles ut seksjonsvis ettersom de er ferdig montert.

Fagverksbjelke 750 AL ble opprinnelig designet for HAKITEC værbeskyttelse- og inndekkingssystem, men som med alle HAKI-produkter kan komponentene benyttes i flere applikasjoner. For eksempel er 750-drageren særlig effektiv til hengende plattformer under broer.

For mindre prosjekter er det HAKITEC 450, som har de samme fordelene som HAKITEC 750, men som i stedet bruker 450 mm fagverksbjelker i aluminium med bøyler for enklere montering. 

 

HAKITEC Roof.jpg

 

HAKI Trak

HAKITEC 750 er dekket med enten en tradisjonell HAKITEC-duk ved hjelp av festebjelker, eller HAKI Trak som har en ekstremt slitesterk duk som er veldig enkelt å montere. Systemet består av en kederduk og aluminiumsskinner. Skinnene er tilpasset i lengde til takstolene og festes raskt og enkelt med skinnefeste og låsepinne.

 

HAKI TKS 750

Med HAKI TKS 750 skaper du et trygt og kontrollert miljø året rundt for utendørsprosjekter der temperatur- eller fuktighetsregulering er nødvendig.

HAKI TKS 750 består av fagverksdragere i aluminium med innebygde doble kederspor. Fagverksdragerne monteres i ønsket lengde med låsepinner, og takket være den innebygde styrepinnen i TKS dragerens kederspor sikres en uhindret overgang fra fagverksdrager til fagverksdrager over hele lengden. HAKI TKS 750 monteres med HAKIs unike rekkverk og diagonalstag, som gir stor styrke, men også en lett og hurtigmontert konstruksjon. Konstruksjonen hviler på TKS 750 fagverksadaptere.

Den store fleksibiliteten oppnås takket være de innebygde doble kedersporene i TKS fagverksdragerne. For små spenn kan det brukes en standardduk, og for veldig store spenn kan tre standardduker kombineres sammen og brukes i samme seksjon da dukene kan overlappe hverandre via de to kedersporene. De fleste spenn kan kun bygges med 8 meter og 10 meter lange duker, noe som gjør at man unngår lange og svært tunge duker.

TKS kan bygges som fast eller rullbart tak. Den kan også bygges på bakken og kranes på stedet. Med våre spesifikke løfteinstruksjoner er det mulig å løfte inntil 200 kvadratmeter av gangen uten tidkrevende tiltak.

 

TKS.JPG