Pakkepris

Rammestillas 9x7,5/9,5m ALU

Areal 74 m²

Rammestillas 9x7,5/9,5m ALU er et lettstillas i aluminium som er enkelt og raskt å montere. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp.
  • Lang levetid
  • Påbyggbar
  • Utviklet i Sverige
77 475 NOK 103 250 NOK
Inkl. MVA

På lager Sendes normalt innen 2 virkedager |   ART.NR. E0005

Fleksibel og trygg Levering
Vi tilbyr fakturabetaling Kontakt oss for bestillinger over 150.000
Kontakt oss For leasing

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe

Kontakt
Kontakt

Rammestillas 9x7,5/9,5m ALU

Arbeidsområdet som dekkes med stillaset er 9,15 meter i lengde og enten 8,5 eller 10,5 meter i arbeidshøyde der arbeidshøyden beregnes til 2 meter over den øverste plattformen. Stillasets bredde er 700 mm.

Bruksområde 

Rammestillas 9x7,5m i aluminium er egnet til enkle fasadearbeider som maling der det er viktig å kunne arbeide over et større areal under trygge forhold.

Fleksibilitet  

Rammestillas har en enkel konstruksjon med lukkede rammer som raskt kan monteres. De lette planene med plate i glassfiberkompositt kan stables, og de robuste rekkverksrammene gjør at det ikke er nødvendig med diagonalstag. Færre komponenter gjør håndteringen enklere og takket være den patenterte fjærlåsen unngår man helt bruk av verktøy ved montering og demontering. Rekkverksrammene GFL leveres i ekstremt slitesterkt, varmgalvanisert stål, mens resten av rammen er i aluminium.

Sikkerhet 

Stillaspakker inneholder alle komponenter man trenger for å montere et stillas på en sikker og riktig måte i henhold til forskrifter. Stillaset er typegodkjent hos Arbeidstilsynet og alle stillaspakker er godkjent for lastklasse 3, dvs 200 kg/kvm.

Viktig å tenke på 

Et stillas som skal brukes privat kan monteres uten særskilte tillatelser, men vi anbefaler å ta et stillaskurs før montering. Dersom det brukes som arbeidsplass for entreprenører, må det monteres av en person med stillassertifikat og kontrolleres av en ansvarlig montør. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV-trapp. 

Det er viktig at stillaset står så nært fasaden som mulig, Største tillatte avstand mellom fasadevegg og plan er 30 cm, uten innvendig rekkverk. Det er også viktig å sørge for at stillaset monteres på et underlag som tåler den totalbelastningen fra både selve stillaset og vekten som skal legges på stillaset.