Pakkepris

Universal stillas tilleggspakke bunn 3x4m ALU

Areal 12 m²

Universal stillas tilleggspakke bunn 3x4 i aluminium er et slitesterkt og fleksibelt spirstillas som er enkelt og raskt å montere på et Universal stillas på langs.
  • Lang levetid
  • Fleksibel
  • Lett stillas
19 000 NOK 22 290 NOK
Inkl. MVA

På lager Sendes normalt innen 2 virkedager |   ART.NR. E1218

Fleksibel og trygg Levering
Vi tilbyr fakturabetaling Kontakt oss for bestillinger over 150.000
Kontakt oss For leasing

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe

Kontakt
Kontakt

Universal stillas tilleggspakke bunn 3x4m ALU

Universal stillas tilleggspakke bunn 3x4 i aluminium er et slitesterkt og fleksibelt spirstillas som er enkelt og raskt å montere på et Universal stillas på langs.

Arbeidsområdet som dekkes med stillaset er 3,05 meter i lengde og 5 meter i arbeidshøyde der arbeidshøyden beregnes til 2 meter over den øverste plattformen. Stillasets bredde er 1200 mm.

Bruksområde
Universal stillas tilleggspakke bunn 3x4 meter i aluminium er egnet for å montere på et Universal stillas på langs, for både lett og tungt arbeid som krever fleksibilitet i høyden eller bredden på stillaset, f eks ved maling, muring eller annet arbeid. Universal stillas kan også monteres rundt hele fasaden og tilpasses ved dører og balkonger.

Fleksibilitet
Blant annet spirene gjør det mulig å lage en rekke konstruksjoner, og takket være den patenterte fjærlåsen unngår man helt bruk av verktøy under montering og demontering.

Sikkerhet
Universal stillaspakken er komplett for å komme i gang med stillasmontering på en sikker og riktig måte i henhold til forskriftene. Stillaset er sertifisert hos RISE og tåler en utbredt belastning på 450 kg/m².

Viktig å tenke på
Et stillas som skal brukes privat kan monteres uten særskilte tillatelser, men vi anbefaler å ta et stillaskurs før montering. Dersom det brukes som arbeidsplass for entreprenører, må det monteres av en person med stillassertifikat og kontrolleres av en ansvarlig montør. For profesjonell bruk av stillaset anbefales adkomst ved hjelp av HAKI UTV trapp.
Det er viktig at stillaset står så nært fasaden som mulig, Største tillatte avstand mellom fasadevegg og stillas er 30 cm, uten innvendig rekkverk. Det er også viktig å sørge for at stillaset monteres på et underlag som tåler den totale belastningen fra både selve stillaset og vekten som skal legges på stillaset.