KVALITET

Verdensklasse som standard

Vi er en av verdens ledende leverandører av Safe Access Solutions. Våre kunder forventer at våre produkter og tjenester skal være av høy kvalitet – og det er vår ambisjon å overgå deres forventninger.

Førsteklasses kvalitetskontroll

Våre stillas- og værbeskyttelsessystemer i høyfast stål og aluminium er produsert i våre egne anlegg. Med state-of-the-art produksjonsmetoder kan vi levere et høyt volum av komponenter produsert med en høy grad av nøyaktighet. Vi sikrer en jevn kvalitet gjennom sporbarhet fra råvare til ferdig produkt.

  • Testing av bøyler til >5000 kg 
  • Produktsertifisert hos RISE, Research Institutes of Sweden 
  • I henhold til SS-EN 12810-1 
  • ISO9001:2015 sertifisert 
  • Produktsertifiseringer i lokale markeder
  • 2 års produktgaranti

 

Produktutvikling

Vi jobber kontinuerlig med partnere og kunder for å forbedre våre eksisterende produkter og utvikle nye innovasjoner. Vår ambisjon er å fortsette å ligge i forkant og overgå dagens krav og forventninger til produkter innen industri og bygg. HAKI-innovasjoner er designet for å kunne brukes sammen med eksisterende komponenter slik at du alltid får mest mulig ut av investeringen din.

HØY KVALITET ER EN

BÆREKRAFTIG INVESTERING

Garantert styrke

Komponenter fra HAKI er designet ved hjelp av Finite Element-metoden (FEM) som brukes til å kontrollere styrken. Med denne metoden simuleres ulike belastningstilfeller på komponenten for å sikre konstruksjonens styrke.

Ta en prat med våre eksperter

Har du spørsmål om våre produkter?

Kontakt oss så forteller vi deg mer