HAKI etablerer virksomhet i Stavanger

HAKI møter den økende etterspørselen etter sikkerhetsprodukter og -løsninger til energisektoren ved å etablere lager og kontor i Stavanger. Etableringen muliggjør fortsatt vekst innen systemstillas i aluminium til både energisektoren og bygg- og anleggsbransjen langs den norske vestkysten.

- Etableringen er en bekreftelse på vår fremtidstro og satsing på energisektoren i Norge. Lagerkapasiteten omfordeles innad i HAKI-konsernet, og med etableringen vil vi oppfylle våre kunders krav til ledetider, noe som ofte betyr leveranser samme dag. Lokalene gir også mulighet til å holde kurs på stedet, noe vi vet at kundene våre etterspør og setter pris på, sier Dagfinn Mundal, Country Manager i HAKI Norge.

HAKI Safety har inngått en langsiktig avtale med Rogaland Jernvare AS om et 1200 kvadratmeter stort lager- og kontorlokale, inkludert en 3000 kvadratmeter stor uteplass, like ved E39 nord for Stavanger. Lokalene er topp moderne og har en attraktiv geografisk beliggenhet i regionen.

HAKIs Stavanger avdeling bestående av salg og teknisk personell har eksistert i flere år, og de vil nå flytte inn i nye kontorer i samme bygg som lageret. For å drifte lageret har HAKI ansatt Atle Nilsen. Atle har lang fartstid innen lager og logistikk.

- Vi er veldig glade for å få Atle med på laget, han tar med seg mye erfaring og har et stort nettverk i stillasbransjen, uttaler Åmund Sandvik, salgssjef i HAKI.

Etablering i Stavanger_LR.jpg

- Vi har allerede sett et oppsving i aktiviteten på grunn av det nye lageret, og våre kunder er udelt positive til etableringen, fortsetter Åmund.