HAKI nyheter

Hold deg oppdatert på de siste nyhetene, produktlanseringene og arrangementene hos HAKI.

Kontakt oss

HAKI produktnyheter

Hos HAKI hviler vi aldri. Med vårt høyt fokus på sikkerhet, utvikler og optimaliserer vi kontinuerlig produkter for å maksimere sikkerheten og beskytte mennesker på arbeidsplasser.

HAKIs produkter er designet for å vare, og nye produkter er også kompatible med eldre systemer.

Les mer

Novakorp Systems skifter navn til HAKI France

Novakorp Systems fullfører overgangen til det svenske selskapet HAKI og blir offisielt HAKI France. Denne endringen understøttes av en ny visuell identitet gjennom lanseringen av en ny nettside.

Les mer

HAKI etablerer virksomhet i Stavanger

HAKI møter den økende etterspørselen etter sikkerhetsprodukter og -løsninger til energisektoren ved å etablere lager og kontor i Stavanger. Etableringen muliggjør fortsatt vekst innen systemstillas i aluminium til både energisektoren og bygg- og anleggsbransjen langs den norske vestkysten.

Les mer

Midway Holding skifter navn til HAKI Safety

HAKI Safety AB er det nye navnet på Midway Holding Aktiebolag. Den ekstraordinære generalforsamlingen besluttet 12. desember 2023 å endre navnet, og det nye navnet er nå registrert hos det svenske Bolagsverket. Formålet med navneendringen er å tydeliggjøre selskapets strategiskifte, fra et konglomerat til dagens industrikonsern med fokus på sikkerhetsprodukter og -løsninger som skaper trygge arbeidsforhold på midlertidige arbeidsplasser.

Les mer

Verdensdagen for sikkerhet og helse på arbeidsplassen

Ulykker og dødsfall på byggeplasser er dessverre fortsatt vanlig. Ifølge statistikken fra det svenske Arbeidstilsynet, økte antallet rapporterte arbeidsulykker med sykefravær (forårsaket av arbeid på stillas) i 2022. I gjennomsnitt er det også omtrent 1 dødsfall per år forårsaket av arbeid på stillas, og arbeidsulykker i byggebransjen generelt, er enda høyere. 

Les mer

Midway kjøper opp EKRO Bausystem gjennom HAKI

Midway Holding har gjennom sitt største datterselskap HAKI inngått en avtale om kjøp av samtlige aksjer i det østerrikske selskapet EKRO Bausystem GmbH med virkning fra den 4. oktober 2022. EKRO Bausystem kompletterer perfekt konsernets forretningsområde Safe Access Solutions med løsninger for trygt arbeid på midlertidige arbeidsplasser.
 

Les mer

Midway kjøper opp Novakorp gjennom HAKI

Midway Holding har gjennom sitt største datterselskap HAKI inngått en avtale om kjøp av samtlige aksjer i det franske selskapet Novakorp Systems SARL, med virkning fra den 1 juli 2022. Novakorp Systems kompletterer forretningsområdet Safe Access Solutions perfekt med løsninger for trygt arbeid i høyden.

Les mer

HAKI digitaliserer byggeprosjekter ved hjelp av laserteknologi

HAKI forsetter å utvikle sine digitale tjenester. Nå lanserer de muligheten for å skanne inn bygninger ved hjelp av en Trimble X7 3D-laserskanner. Systemet er sømløst integrert med designverktøyet HAKI Building Information Modeling (BIM). Det gjør det raskt og enkelt å lage og importere detaljerte 3D-modeller og tegninger av komplekse miljøer.

Les mer

HAKI TKS 750 værbeskyttelsessystem

HAKI TKS 750 værbeskyttelsessystem er sikkert, enkelt å håndtere og 50% raskere å montere og demontere enn andre systemstillaser på markedet. Det er egnet til bruk i en rekke små og store prosjekter som spenner over bygging, boligbygging, infrastruktur og skipsverft/skipsbygninger.

Les mer

HAKI kjøper britisk Vertemax

HAKI, en del av det børsnoterte Malmøkonsernet Midway Holding, har kjøpt alle aksjene i det britiske selskapet Vertemax. Vertemax vil på en utmerket måte utfylle HAKI ved å tilby løsninger for trygt arbeid i høyden. Vertemax sin omsetning har økt betydelig de siste årene og utgjorde om lag SEK 180 millioner i 2020.

Les mer

Offentlige trappetårn er nå høyt prioritert

Stillasindustrien opplever nå større etterspørsel etter offentlige trappetårn i byggeprosjekter. Dette kommer som et resultat av større sikkerhetsfokus og krav i byggeforskrifter. På anlegg der det er mye fottrafikk og der det er viktig å ha beredskapstilgang, anses det ikke lenger å være tilstrekkelig med en mindre stillastrapp. Der ønsker man nå ofte et sikkert alternativ for allmenn tilkomst som er konstruert etter de strengeste krav.

Les mer

HAKI har utviklet en bøylekobling

HAKI har utviklet en bøylekobling for å komplettere eksisterende HAKI Universal stillassystem. Den nye HAKI bøylekoblingen gir større fleksibilitet til systemet, sik at brukerene kan oppnå et likt nivå av variasjon vertikalt som de har kunnet horisontalt ved bruk av lengdebjelker.

Les mer