HAKI TKS 750 vær-beskyttelsessystem

HAKI TKS 750 værbeskyttelsessystem er sikkert, enkelt å håndtere og 50% raskere å montere og demontere enn andre systemstillaser på markedet. Det er egnet til bruk i en rekke små og store prosjekter som spenner over bygging, boligbygging, infrastruktur og skipsverft/skipsbygninger.

Fordeler

HAKI TKS 750 værbeskyttelsessystem er:

  • Raskere og tryggere å reise og arbeide på
  • Inneholder innebygde dobbeltkederspor for å montere raskt og holde prosjektene i gang som planlagt
  • Tilbyr en robust 750 mm aluminiumbjelke til lange spenn i lengre tid
  • Reduserer risikoen for fuktskader på bygninger
  • Gjør det mulig for prosjekter å fortsette uavhengig av værforholdene
  • Sikrer arbeidstakernes velvære og sikkerhet
  • Kompatibel med andre HAKI-systemer

Rask montering

HAKI TKS 750 værbeskyttelsessystem bruker svært få komponenter i motsetning til andre produkter på markedet. Det er derfor enklere å bygge på stedet fra en sikker sone på et stillas eller en kran i posisjon, meget enkelt hvis det er plass tilgjengelig.

Den innovative metoden for oppføring sikrer sikker montering fra sikre beskyttede plattformer. Den fjerner også behovet for at stillasbyggere våger seg ut på takstoler. Kollektiv fallforebygging brukes gjennom hele stillasbyggingen med denne metoden.

Tekniske avdelinger er tilgjengelige for å foreta beregningene for værbeskyttelsessystemet ditt i samsvar med europeiske standarder.

Sterk og sikker

HAKI TKS 750 værbeskyttelsessystem bruker en unik monteringsløsning med et låsesperresystem som hukes på, som er en forutsetning for HAKI stillaser og midlertidige adkomstløsninger. Dette betyr at de prefabrikkerte komponentene ikke står i fare for forskyvning, og kan brukes på nytt i andre HAKI-konstruksjoner.

HAKI TKS 750 værbeskyttelsessystem bruker en sterk aluminiumsgitterbjelke som er 750 mm dyp. Værbeskyttelsessystemet kan lett tilpasses etter behov. Det innebygde dobbeltkedersporet gjør det lettere å håndtere.

Fleksibel folie

Standardfoliestørrelsen inneholder kraftig forsterket LD-polyetylen og festes passende til avstivede rekkverkrammer med festebjelker for å unngå lekkasjer. Folien er flammehemmende, så den kan brukes på historiske bygninger og lignende.

Folien leveres i lengder på 8 m, 10 m, 12 m og 14 m, og kan brukes på tak med bredder fra 0–24 m flere ganger etter hverandre.

Folien produseres i standardlengder, men kan lett utstyres med ekstra lommer for større fleksibilitet. Sporene er skreddersydd til lengden på gitterbjelkene og festes med sporklemmesadler og fjærsplinter. De blir deretter sammenføyd med sporskjøteplater og tetninger.