Novakorp Systems skifter navn til HAKI France

Novakorp Systems fullfører overgangen til det svenske selskapet HAKI og blir offisielt HAKI France. Denne endringen understøttes av en ny visuell identitet gjennom lanseringen av en ny nettside.

Novakorp Systems ble kjøpt opp av HAKI Safety (tidligere Midway Holding AB) i juli 2022. I dag fullfører selskapet sammenslåingen med HAKI, som spesialiserer seg på å skape trygge arbeidsforhold på midlertidige arbeidsplasser. Som HAKI France flytter selskapet grensene og styrker konsernets tilstedeværelse i Europa, spesielt i fransktalende land.

Denne offisielle endringen fullfører implementeringen av mange synergier mellom de ulike delene av HAKI og markeres med lanseringen av et nytt nettsted: en.haki.com. Dette nettstedet samler alle de to selskapenes komplementære sortimenter og gjenspeiler det pågående samarbeidet ved å tilby nye tjenester.

Jeg er fullstendig klar over det harde arbeidet og engasjementet som kreves for å gjøre navneendringen mulig. Derfor vil jeg gjerne uttrykke min oppriktige takknemlighet til alle som har vært involvert i prosessen. Vi kan fortsette å styrke posisjonen vår i Frankrike og andre fransktalende deler av Europa. Dessuten håper jeg at det blir lettere å oppnå salgssynergier med andre deler av HAKI. Ved å jobbe sammen kan vi utvikle en sterkere tilstedeværelse i store deler av Europa, sier Thomas Schüller, Chief Commercial Officer i HAKI Safety.

Det er D-dagen, et nytt blad er vendt for Novakorp. Det er et nytt eventyr som begynner, støttet av styrken til et internasjonalt konsern med ubegrensede produksjons- og innovasjonsmidler. [...]Takket være denne integrasjonen vil vi utvide vårt produkt- og tjenestespekter, inkludert lanseringen av vår utleievirksomhet, sier Thomas Garcia, administrerende direktør i Novakorp Systems.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Coline Mouchiroud - kommunikasjonssjef - coline.mouchiroud@haki.com
Karin Larsson - Chief Communications & Sustainability Officer - info@hakisafety.com