SIKKERHET

Vi går aldri på kompromiss med sikkerheten

HAKI eksisterer for å gjøre livet tryggere for mennesker som jobber i utfordrende miljøer. Du kan stole på at sikkerhet er en integrert del av vår virksomhet, fra produksjon til ferdige løsninger.

Håndterer de tøffeste prosjektene

Våre produkter er utviklet for å gi maksimal sikkerhet i alle situasjoner. De brukes regelmessig i noen av verdens mest utfordrende miljøer – fra komplekse infrastrukturprosjekter til industriarbeid, offshore og kraftproduksjon.

Enestående slitestyrke

Våre stillassystemer er laget av ekstremt slitesterkt, varmgalvanisert høyfast stål eller aluminium.

Unik fjærlås

Den patenterte fjærlåsen gjør det enkelt å montere riktig uten verktøy. Designet tåler maling, sandblåsing og korrosjon uten risiko for at beveglige deler låser seg.

Produktsertifikat av alle lastklasser

Lastklasse er viktig ved valg av stillas og vi har innplanking og stillas i ulike materialer tilpasset alle 6 lastklasser. Alle våre produkter er sertifiserte.

Sikker produksjon

I HAKI jobber vi forebyggende for å identifisere og redusere risikoer på arbeidsplassen. Våre moderne produksjonsanlegg sørger for sikker levering av store mengder stillaskomponenter i høy kvalitet.

Sveiserøyk, gnister og varme gjør manuell sveising til en krevende og farlig jobb. Med robotsveising kan vi beskytte våre ansatte og spare energi. Nøyaktigheten til robotsystemer betyr mindre sløsing med materiale og tid. I tillegg er sveisene som lages mer konsistente.

KOMPETANSE INKLUDERT

I TILBUDET

Når du velger HAKI, får du en langsiktig partner som alltid setter sikkerhet først. Vi er eksperter på sikkerhet, og kundene våre vet at de kan henvende seg til oss for råd, teknisk support og opplæring.

Vi ønsker de strenge lovkravene velkommen

Stadig strengere arbeidsmiljølovgivning i mange markeder stiller høyere krav til leverandørene. Som en leder innen Safe Access Solutions er vi positive til denne utviklingen. Vi investerer kontinuerlig i produktutvikling og nye digitale løsninger som hjelper våre kunder med å oppfylle og overgå gjeldende lovkrav.

 

Ta en prat med våre eksperter

Vil du vite mer?

Kontakt oss, så forteller vi deg mer om hvordan vi jobber med sikkerhet.