TRAPPESYSTEM

HAKI Trappetårn tilbyr en trygg og rask tilgang til arbeidsplassen og passer for alle typer prosjekter da den modulære konstruksjonen er fleksibel og tilpasningsdyktig for en rekke løsninger.

  • Sikker tilkomstløsning
  • Utvendige trapper for alle bruksområder
  • Fleksible konstruksjoner
  • Enkel og rask montering

PROSJEKT

Et utvalg av våre stillasløsninger i praksis

Trappesystem

Det markedsledende HAKI Trappetårn er den sikre tilkomstløsningen for å overholde forskrifter for arbeid i store høyder. Helt i stålkonstruksjon er den robust nok selv for de tøffeste jobbene og kan brukes til alle områder, fra husbygging til offshore. 

HAKI Trappetårn

HAKI Trappetårn er et fleksibelt trappesystem som kan monteres medsols eller motsols oppgang, med enkle eller doble trappeløp og med inn- og utganger i alle retninger. Systemet har store hvileplan, samt 2,0 m, 1,5 m og 1,0 m bomlagsavstand.

Alle trapper har sklisikre flater som standard for maksimal sikkerhet.
HAKI Trappetårn er en godkjent adkomstvei i henhold til stillasstandarden.

 

HAKI Offentlig Trappetårn (PAS) 

HAKI Offentlige Trappetårn er en sterk og sikker løsning for midlertidige offentlige adkomster rundt f.eks. jernbane- og infrastrukturprosjekter. PAS passer også godt med HAKI Brosystem.

Offentlig trappetårn har vært tilgjengelig siden 2013 og det benytter mange av de 7-10 mest vanlige HAKI Universal komponentene. Kan konstrueres både som rett og spiraltrapp, og trappebredder kan konstrueres opp til 1,96 m.  

Det moderne offentlige trappetårnsystemet er designet for sikkerhet. Offentlig Trappetårn har flere muligheter for inndekking med sklisikker overflate, barnesikrede rekkverk og et unikt låsesystem som forhindrer at komponentene løsner. 

PAS har en lastkapasitet på opptil 7,5 kN/m².

 

HAKI UTV-trapp

HAKI UTV-trapp erstatter den innvendige stigen i stillaset og gir en sikrere løsning. Med dens kompakte og plassbesparende design, kan HAKI Stillas UTV-trapp monteres på innsiden og utsiden av stillaset, i tillegg til i egne trappetårn. Trappens lille fotavtrykk gir den mest effektive arealbruken.

Den lette trappen er enkel å montere med tre hovedkomponenter og kan brukes sammen med HAKI Universal og tradisjonelle rør- og koblingskonstruksjoner. Trappeløpet i aluminium veier bare 29,2 kg og gelenderet 10,3 kg. Den praktiske 44 graders hellingsvinkelen gir optimal komfort og en sikker og effektiv stillas trapp.

HAKI UTV-trappen er en godkjent adkomstvei i henhold til stillasstandarden.