HAKI produktnyheter

Hos HAKI hviler vi aldri. Med vårt høyt fokus på sikkerhet, utvikler og optimaliserer vi kontinuerlig produkter for å maksimere sikkerheten og beskytte mennesker på arbeidsplasser.

HAKIs produkter er designet for å vare, og nye produkter er også kompatible med eldre systemer.

HAKI presenterer...

Ny justerbar hjørnekonsoll 3-2 planker

Vår nye justerbare HAKI Hjørnekonsoll 460-690 mm lukker gapet som oppstår i de indre hjørnene på HAKI Universal og forhindrer dermed risikoen for å falle ned eller miste noe fra stor høyde. Konsollen kan justeres mellom 3-2 planker 690-460 mm og er kompatibel med både aluminiumsplank og stålplank  230 mm.

Den erstatter den eksisterende løsningen med separate 3- og 2-plankekonsoller , veier mindre, er mer kostnadseffektiv og oppfyller belastningsklasse 3 (2kN/m²).

Art.nr: 7211080

Les mer og kjøp her.

Oppdatert testverktøy for veggforankring

Testverktøy for veggfeste er et oppdatert verktøy som er utviklet for å sikre at veggfestet sitter godt nok fast i veggen til å tåle ønsket belastning. Det oppdaterte verktøyet kan også brukes til å teste veggfeste med løkker som befinner seg et stykke fra veggen. Testverktøyet brukes ved å stille inn ønsket strekkraft i kN, hekte kroken på verktøyet inn i løkken  på veggfestet, og trekke.

Settet leveres i en medfølgende veske som er enkel å ta med seg.

Art.nr: 2051058

Nytt forankringsrør til veggfeste

HAKI Forankringsrør til veggfeste er designet for å muliggjøre  innfesting av veggfester langs hele stillasets høyde, noe som er en fordel når det for eksempel er bjelkelag å ta hensyn til.

Forankringsrøret monteres først i spiret, og deretter kan veggfestestag monteres hvor som helst langs forankringsrørets lengde. Innfestingen til veggen skjer enten med enkel  forankring, eller som tverrforbindelse med doble forankringer.

Art.nr: 8831500

Oppdatert plate i våre plan og krokplan

Platen i glassfiberkompositt, som er laget av uorganisk materiale, er lettere, mer holdbar og derfor mer kostnadseffektiv enn den tidligere kryssfinerplaten.
De nye planene og krokplanene vil være tilgjengelige som før både med og uten luke og stige.

Videreutvikling av trappeløpet til vårt symmetriske trappetårn

Den oppdaterte versjonen av 1m trappeløpet er 25% lettere og har fordelen av å følge trinnkonfigurasjonen og høyden med de andre trappeløpene i det symmetriske trappetårnet. Dette gjør trappen mer ergonomisk å bruke sammenlignet med forgjengeren. Trappen er selvfølgelig produktsertifisert og oppfyller kravene til lastklasse, samt kravene til rømningsveier i henhold til standarden.

Forsterkede standardhjul oppfyller våre høye krav

Vi oppdaterer nå styrehjulene til våre rullestillas! De forsterkede hjulene, som er utviklet sammen med en leverandør eksklusivt for HAKI, oppfyller alle våre høye krav til blant annet belastning og sikkerhet, og er samtidig mer kostnadseffektive.

Sertifisert løftebukk i henhold til kravene

Vi har utviklet det nye løftesystemet HAKI Løftebukk, som er et tilleggsprodukt til stillas, og er kompatibelt med HAKI Universal aluminium S4 og S6. Det nye løftesystemet er CE-merket i henhold til kravene på det norske markedet.

Kontakt oss for mer informasjon og tilgjengelighet!