Midway Holding kjøper opp Novakorp Systems gjennom HAKI

Midway Holding har gjennom sitt største datterselskap HAKI inngått en avtale om kjøp av samtlige aksjer i det franske selskapet Novakorp Systems SARL, med virkning fra den 1 juli 2022. Novakorp Systems kompletterer forretningsområdet Safe Access Solutions perfekt med løsninger for trygt arbeid i høyden. I tillegg til geografisk ekspansjon, gir oppkjøpet også muligheter for synergier med Safe Access Solutions sin forsyningskjede.

Novakorp Systems utvikler, selger og markedsfører sikkerhetsprodukter for arbeid i høyden. Frankrike er det største markedet, der Paris dominerer, og hovedfokuset er nybygg.

Selskapets omsetning i 2021 var om lag SEK 70 millioner. Novakorp Systems ble grunnlagt i 2010 og selskapets hovedkontor ligger i Bordeaux med lager- og logistikkvirksomhet i Lyon.

Novakorp Systems sin virksomhet ligner på Vertemax, som Midway kjøpte opp i 2021. Novakorp Systems har en sterk produktportefølje for trygt arbeid i høyden og er dermed et utmerket supplement til vår eksisterende virksomhet innen Safe Access Solutions. Vi ser gode synergier på kostnadssiden, hovedsakelig gjennom muligheter for en felles forsyningskjede med Vertemax og HAKI. Oppkjøpet er et skritt i vår ambisjon om å konsolidere et fragmentert marked. Det er med stor glede at vi ønsker Novakorps ansatte velkommen til HAKI-familien.

- Thomas Schüller, administrerende direktør i HAKI

Vi ser frem til å bli en del av HAKI og er sikre på at dette vil gjøre oss i stand til å skape enda mer verdi for våre kunder. Med vår felles produktportefølje skaper vi en god plattform for fortsatt vekst.

- Georges Simioni, Novakorp sin grunnlegger og administrerende direktør

For mer informasjon kontakt:

Thomas Schüller, VD
Mail: thomas.schuller@haki.se
Tlf: +4748222591