Om HAKI

Never compromise on safety!

HAKI er en av verdens ledende leverandører av stillas.

Men det viktigste for oss er ikke bare å ha verdens beste stillassystem, men hva produktene kan gjøre for våre kunder. Det er her vi kan gjøre en reell forskjell.

Vi eksisterer for å gjøre livet tryggere for alle som jobber i utfordrende miljøer. Det er formålet med HAKI og alt vi gjør. Og vi lover å alltid gjøre vårt ytterste for å forbedre og utvikle sikre løsninger og tjenester. Og å aldri gå på kompromiss med sikkerheten.

 

Sikkre, trygge og ergonomiske systemløsninger

HAKIs produkter er designet for å gi maksimal sikkerhet for alle som jobber i utfordrende miljøer. Vi har kjente og tilpasningsdyktige produkter slik som stillassystemer, værbeskyttelsessystemer, hengende stillas, understøttelse, offentlige trappetårn, brosystemer ­og mye mer. Systemer som er enkle å montere, pålitelige og holdbare, noe som resulterer i spart tid og penger så vel som i sikkerhet.

All produksjon foregår i henhold til ISO 9001, og våre tilkomstløsninger kan finnes verden over på arbeidsplasser for bygg, infrastruktur, prosessindustri, skipsbygging og offshore.

 

Et verdensselskap fra Sibbhult

HAKI har vært et etablert navn i stillasindustrien i mer enn 60 år. Selskapet startet i Sibbhult i Skåne i Sverige, og her har vi fortsatt vårt produksjonsanlegg. Det er vi stolte av. I dag er HAKI tilgjengelig i et stort antall markeder over hele verden. Dette gir oss sammen en lang og bred opplevelse som vi daglig bruker for å skape trygge og effektive løsninger for våre kunder.

 

Mer om oss:
Historie
Derfor eksisterer Haki
Organisasjon

 

 

Relaterte Sider

ER DU UTE ETTER PRODUKTIVITET MED STILLASET DITT?

La HAKIs dedikerte medarbeidere hjelpe deg med å finne en trygg og fleksibel tilkomstløsning.