Om HAKI

Never compromise on safety!

HAKI er en av verdens ledende leverandører av stillas.

Men det viktigste for oss er ikke bare å ha verdens beste stillassystem, men hva produktene kan gjøre for våre kunder. Det er her vi kan gjøre en reell forskjell.

Vi eksisterer for å gjøre livet tryggere for alle som jobber i utfordrende miljøer. Det er formålet med HAKI og alt vi gjør. Og vi lover å alltid gjøre vårt ytterste for å forbedre og utvikle sikre løsninger og tjenester. Og å aldri gå på kompromiss med sikkerheten.

 

Sikre, trygge og ergonomiske systemløsninger

HAKIs produkter er designet for å gi maksimal sikkerhet for alle som jobber i utfordrende miljøer. Vi har kjente og tilpasningsdyktige produkter slik som stillassystemer, værbeskyttelsessystemer, hengende stillas, understøttelse, offentlige trappetårn, brosystemer ­og mye mer. Systemer som er enkle å montere, pålitelige og holdbare, noe som resulterer i spart tid og penger så vel som i sikkerhet.

All produksjon foregår i henhold til ISO 9001, og våre tilkomstløsninger kan finnes verden over på arbeidsplasser for bygg, infrastruktur, prosessindustri, skipsbygging og offshore.

 

Et globalt selskap fra Sibbhult

HAKI har vært et etablert navn i stillasindustrien i mer enn 60 år. Selskapet startet i Sibbhult i Skåne i Sverige, og her har vi fortsatt vårt produksjonsanlegg. Det er vi stolte av. I dag er HAKI tilgjengelig i et stort antall markeder over hele verden. Dette gir oss sammen en lang og bred erfaring som vi daglig bruker for å skape trygge og effektive løsninger for våre kunder.

 

Mer om oss:
Historie
Derfor eksisterer Haki
Organisasjon

 

 

Relaterte Sider

ER DU UTE ETTER PRODUKTIVITET MED STILLASET DITT?

La HAKIs dedikerte medarbeidere hjelpe deg med å finne en trygg og fleksibel tilkomstløsning.