BROSYSTEM

HAKI Brosystem (HBS) er et innovativt midlertidig brosystem som brukes enten som en midlertidig offentlig fotgjengerbro eller fungere som bæring i andre midlertidige konstruksjoner som stillaser og tak.

  • Design for ulike løsninger
  • Flere monteringsmetoder
  • Sikker og rask montering

PROSJEKT

Et utvalg av våre stillasløsninger i praksis

HAKI Brosystem (HBS)

HBS Brosystem (HBS) er designet for å være en fotgjengerbro til prosjekter som midlertidige jernbanebroer og elvebroer, eller fungere som bæring i andre midlertidige konstruksjoner som stillaser og tak.

Brosystemet er trygt og raskt å montere, da det bruker de samme komponentene som er en del av HAKI Universal, for eksempel enrørsbjelker, lengdebjelker og rekkverksrammer. Rekkverkene er spesielt designet for bruk på HBS- og PAS-systemer. Alle komponenter i brosystemet er varmgalvanisert med unntak av kledningspaneler og aluminiumsplank. Ved behov kan vegger og tak tettes, og et utvalg av innplankinger inkludert sklisikring er tilgjengelig.

HBS muliggjør flere forskjellige monteringsmetoder avhengig av hva som passer best for den nåværende konstruksjonen. HBS kan monteres på bakken og løftes på plass med kran, monteres på plass eller monteres ved hjelp av vår rull-ut metode, uten behov for kran.  Det kan også monteres på et midlertidig stillas, og deretter demonteres stillaset.

Systemet monteres etter alle offentlige krav som tilfredsstiller alle direktiver globalt, og har en tillatt maksimal belastning på 5 kN/m², avhengig av spenn og bredde.