På vår hjemmeside bruker vi informasjonskapsler for å tilpasse innhold og tilbud til våre besøkende og for å forbedre vår hjemmeside. Ved å klikke på "Jeg samtykker" nedenfor, bekrefter du at du har lest vår informasjonskapsel politikk og at du samtykker i bruken av informasjonskapsler. Hvis du vil vite mer om bruken av informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, finner du det her.
HAKI

Bjelkeryttere

HAKI’s bjelkerytter er nøkkelkomponenten som gjør HAKI Universal så tilpasningsdyktig og allsidig.

Bjelkeryttere muliggjør knutepunkter uten behov for ekstra spir. Dette er veldig nyttig ved hjørner, ved å bygge stillaser rundt krevende konstuksjoner eller for å tilpasse rundt rør osv. Bjelkeryttere kan også benyttes til understøttelse av stillasplank i systemet. Når man bruker bjelkerytter kan man tilpasse lengdebjelker og tverrbjelker i riktige posisjoner i forhold til hverandre hvor som helst i stillaset.

I tillegg til denne tilpasningdyktigheten øker den produktiviteten siden det er behov for færre komponenter og lengre bjelker kan benyttes. Da de er laget i stål kan bjelkeryttere benyttes både i HAKI Universal i galvanisert stål og Aluminium. Bjelkeryttere er montert enten på lengdebjelker eller tverrbjelke. Trekk til låseskruene for hånd. Sett en bjelke inn i lommene til bjelketytterne og lås den. Kontroller alltid tillatt belastning på den lastbærende bjelken.