HAKI feirer åpningen av Johan Sverdrup feltet

Equinor bød inne til nasjonal kakefest for alle underleverandører for å markere åpningen av Johan Sverdrup feltet – en milepæl for dette imponerende offshore prosjektet. Her er HAKI teamet samlet for å smake på den flotte kaken.

HAKI har levert mer enn 450 tonn med HAKI Universal aluminiumsstillas til Johan Sverdrup prosjektet siden 2018 gjennom vårt gode samarbeid med Kværner Stord, en av hovedleverandørene til prosjektet. HAKI stillas- og tilkomstløsninger bidro til at jobben kunne utføres på en sikker, fleksibel og effektiv måte.

Johan Sverdrup feltet er en teknologisk triumf og en milepæl for den norske olje og gass industrien. Som det tredje største oljefeltet noen gang vil det nå levere energi til verden og skape verdi for samfunnet. Feltet vil produsere 200.000 fat per dag, med en forventet økning til 440.000 fat i Fase 1.

Country Manager for HAKI AS, Dagfinn Mundal, uttaler:

HAKI er svært stolte av å ha bidratt til dette fantastiske prosjektet. Vi har lært utrolig mye gjennom denne prosessen, og vi ser frem til å levere mer stillas og tilkomstløsninger til den neste fasen i Johan Sverdrup prosjektet.»

For mer informasjon om hvordan HAKI kan bistå i olje og gass prosjekter, kontakt oss nå.