HAKI

Prosjekter

Oppdag mulighetene med HAKI sitt utvalg av innovative og moderne produkter på disse prosjektene fra rundt omkring i verden.

 • HAKI BIM Storkyrkan Church

  HAKI bidrar til restaureringen av Storkyrkan

  For å gjenopprette Storkyrkan til det opprinnelige eksteriøret var det avgjørende å velge tikomstløsninger som gjorde det mulig å utføre restaureringsarbeidet så sømløst som mulig. Som ekspert på sitt felt var HAKI godt rustet til å takle denne spesielle utfordringen.

 • Forth Road Bridge TechniSpan Expansion Joints

  Rask installasjon av ekspansjonsfuger på Forth Road-broen

  Det overordnede målet for dette prosjektet var en vellykket utskiftning av 16 ekspansjonsfuger på Forth Road Bridge. Dette var et av flere kritiske og teknisk utfordrende reparasjonsarbeider som var blitt mulig etter åpningen av den nærliggende Queensferry-broen og dermed muligheten til å omdirigere størstedelen av trafikken over den nye strukturen. Disse arbeidene hadde vært planlagt i mange år, men var forsinket i påvente av at den nye broen skulle være tilgjengelig for å unngå forstyrrelser i trafikken.

 • Helsingborg HAKI temporary bridge

  HAKI Broløsning på Helsingborg-Terminalen

  Når det gjaldt å tilby en midlertidig broer for en travel fergeterminal som forbinder Sverige og Danmark, godtok HAKI utfordringen.

 • BP Enquest Magnus HAKI Suspended Scaffold

  HAKI og TechniSpans løsning holder offshore-installasjonen EnQuest Magnus i gang

  Span Access Solutions (nå et HAKI-selskap) spesifiserte bruken av HAKISPAN Suspended Access-plattformen og ga klientadgang med en opphengt trapp for å holde EnQuest Magnus i drift mens en av NLGPs dødvektstøtter ble reparert.

 • Forth Rail Bridge Mobile Gantry Technispan

  TechniSpan-mobilportal muliggjør reparasjoner av jernbanebroen over Forth

  En inspeksjon av det sørlige brospennet av jernbanebroen over Forth avdekket en rekke brudd i stålmaterialet, som måtte repareres. God tilkomst var nødvendig for å muliggjøre reparasjoner av stål og beleggingsmateriale.

 • HAKI BIM - 9Design Scaffold Design Case Study

  HAKI BIM sparer tid og penger

  Konsulentfirmaet 9design i UK, ledende innen stillasdesign og beregning, har tatt i bruk HAKI sitt BIM verktøy for å strømlinjeforme prosjektleveranse, spare tid og få bedre kontroll og synlighet på sine stillasprosjekter. 

 • TechniSpan Forth Road Bridge

  TechniSpan kortet ned tiden det tok å gjennomføre stålarbeider på bilbroen over Forth

  I 2017 bestemte Transport Scotland seg for å erstatte de resterende syv endeforbindelsene til Forth Road Bridge. På grunn av de tidligere dårlige erfaringene med å bruke konvensjonelle tilgangsmetoder, ble Span Access - nå et selskap i HAKI-gruppen - ansatt for å designe, konstruere og installere et skreddersydd tilgangssystem.

 • Xervon uses HAKI Universal scaffolding and HAKITEC 750 temporary roof

  HAKI goes large-scale with temporary roof for XERVON project

  Xervon used HAKI Universal and a HAKITEC 750 temporary roof while new apartments were being built on the roof of an existing building.

 • Hålogaland Bridge - HAKI Universal Aluminium

  Rolling aluminium scaffold solution used for Hålogaland Bridge construction

  HAKI AS was proud to be involved in the build of the Hålogaland Bridge in Norway. We delivered a roll-able scaffolding solution that allowed important works to be carried out to the underside of the bridge.

 • MÆRSK INSPIRER

  Stillasmateriellet til vedlikeholdsarbeidene på MÆRSK INSPIRER er levert av HAKI A/S, i nært samarbeid med SEMCO MARITIME A/S. Stillaset er ca. 60 m. høyt, og det er stillaser på alle tre skaftene. Det er montert ca. 390 tonn HAKI stillaser på MÆRSK INSPIRER for øyeblikket. Stillasene er bygget i bredde…

 • CETAC på Vitry-sur-Seine

  Kunden hadde begrenset tid til å montere stillaser rundt tanken, gjennomføre inspeksjonen og demontere stillasene igjen. I tillegg var det problemer med å komme seg rundt en utvendig trapp og rør på bakkenivå

 • Château du Haut-Kœnigsbourg

  Sjekk denne enestående jobben høyt oppe på toppen av fjellet Château du Haut-Køningsbourg in Orchwiller, 50 km sør for Strasbourg i Frankrike.