På vår hjemmeside bruker vi informasjonskapsler for å tilpasse innhold og tilbud til våre besøkende og for å forbedre vår hjemmeside. Ved å klikke på "Jeg samtykker" nedenfor, bekrefter du at du har lest vår informasjonskapsel politikk og at du samtykker i bruken av informasjonskapsler. Hvis du vil vite mer om bruken av informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, finner du det her.
HAKI

Prosjekter

Oppdag mulighetene med HAKI sitt utvalg av innovative og moderne produkter på disse prosjektene fra rundt omkring i verden.

 • Helsingborg HAKI temporary bridge

  HAKI Broløsning på Helsingborg-Terminalen

  Når det gjaldt å tilby en midlertidig broer for en travel fergeterminal som forbinder Sverige og Danmark, godtok HAKI utfordringen.

 • HAKI BIM - 9Design Scaffold Design Case Study

  HAKI BIM sparer tid og penger

  Konsulentfirmaet 9design i UK, ledende innen stillasdesign og beregning, har tatt i bruk HAKI sitt BIM verktøy for å strømlinjeforme prosjektleveranse, spare tid og få bedre kontroll og synlighet på sine stillasprosjekter. 

 • Xervon uses HAKI Universal scaffolding and HAKITEC 750 temporary roof

  HAKI goes large-scale with temporary roof for XERVON project

  Xervon used HAKI Universal and a HAKITEC 750 temporary roof while new apartments were being built on the roof of an existing building.

 • Hålogaland Bridge - HAKI Universal Aluminium

  Rolling aluminium scaffold solution used for Hålogaland Bridge construction

  HAKI AS was proud to be involved in the build of the Hålogaland Bridge in Norway. We delivered a roll-able scaffolding solution that allowed important works to be carried out to the underside of the bridge.

 • MÆRSK INSPIRER

  Stillasmateriellet til vedlikeholdsarbeidene på MÆRSK INSPIRER er levert av HAKI A/S, i nært samarbeid med SEMCO MARITIME A/S. Stillaset er ca. 60 m. høyt, og det er stillaser på alle tre skaftene. Det er montert ca. 390 tonn HAKI stillaser på MÆRSK INSPIRER for øyeblikket. Stillasene er bygget i bredde…

 • CETAC på Vitry-sur-Seine

  Kunden hadde begrenset tid til å montere stillaser rundt tanken, gjennomføre inspeksjonen og demontere stillasene igjen. I tillegg var det problemer med å komme seg rundt en utvendig trapp og rør på bakkenivå

 • Château du Haut-Kœnigsbourg

  Sjekk denne enestående jobben høyt oppe på toppen av fjellet Château du Haut-Køningsbourg in Orchwiller, 50 km sør for Strasbourg i Frankrike.

 • Equinor plattform

  HAKI er førstevalget i offhore-industrien. Her er Statoil sin Aasta Hansteen plattform før den blir slept ut på feltet i Norskehavet Understellet veier 45 000 tonn, er 200 m langt og 50 m i diameter. Det ble bygget på Hyundai Heavy Industries sitt verft i Sør-Korea.