HAKI BIM

Spar tid og prosjekteringskostnader med HAKI BIM add-in for Autodesk Revit®.

Raskere prosjektering

HAKI BIM er spesielt utviklet for stillasdesignere og ingeniører, og reduserer tidsbruk for prosjektering av komplekse stillaskonstruksjoner. Brukere kan konstruere detaljerte 3D stillasmodeller med hjelp av HAKIs verktøy med betydelig redusert tid sammenlignet med tradisjonelle 2D CAD tegninger. Alle typer stillaskonstruksjoner kan modelleres, alt fra spirstillas, rammestillas og lastetårn til brokonstruksjoner og «tak over tak».

HAKI BIM versjon 2020 er oppgradert med nye automatiserte funksjoner for HAKI Universal stillas og Trappetårn, og er nå raskere enn noensinne.  Den er også oppdatert og kompatibel med Revit versjon 2021.

Nøyaktig resultat

Den høye detaljgraden i HAKI BIM reduserer også risikoen for feilprosjektering. Dette sikrer at det planlegges trygge løsninger for stillas og midlertid ankomst til bygget på forhånd, og man unngår forsinkelser på byggeplass som følge av feil planlegging.

Presisjon i modelleringen resulterer også i komplette materialister med vekt og belastninger, som sparer deg for tidsbruk i manuelle kalkulasjoner. Dette hjelper også for planlegging av logistikk og plasskrav på byggeplass i tidlige stadier av prosjektet.

Fremragende presentasjoner

I tillegg til fordelene innen prosjektering tilbyr også HAKI BIM presentasjoner av prosjektene av høy kvalitet for sine kunder. Det er mulig å fremstille realistiske renderinger. I tillegg er det mulighet for å bruke HAKIs AR og VR verktøy, som HAKI Playground, for å gi prosjektdeltakere mulighet til å utforske løsningene i realistiske omgivelser før bygging.

Designet kan også lett deles med andre gjennom en link.  Med ett klikk kan brukere studere 3D modeller og materiallister i en nettbasert Autodesk Viewer. De kan også markere direkte i modellen og kommentere løsningene.

Enkel tilgang

Som en add-in til Autodesk Revit® kan HAKI BIM enkelt fås tilgang til, det er ikke nødvendig å kjøpe eller laste ned noe annet program.

Pris

Abonner for tilgang, så tar vi kontakt for å diskutere dine krav og priser.

HAKI BIM:

  • Tilgang gjennom Autodesk Revit® for stillasdesignere, ingeniører og andre lisenstakere
  • Modellering av 3D stillastegninger for prosjekter raskere enn tradisjonelle 2D CAD tegninger
  • Reduserer faren for feilprosjektering
  • Eksport av detaljerte konstruksjonstegninger, materiallister og informasjon om vekt
  • Presentasjon av modellen med renderinger eller walk-around med VR verktøy som HAKI Playground